torsdag 13. januar 2011

Møkkadag!

Noen dager er verre enn andre. Dagen i dag har vært grusom:
Liverpool tapte og Maria Amelie ble pågrepet.

At Liverpool tapte, har blitt dagligdags. Verre er det med den russiske kvinnen som har holdt foredrag på Lillehammer om sin tilværelse som papirløs i Norge. Etter foredraget ble hun arrestert av en hel hær med politibetjenter. Helt usmakelig!

I et annet land med en liberal politikk, ville Maria Amelie aldri blitt pågrepet på denne måten. Tvert imot hadde hun hatt tillatelse til å bli i landet.

Les hva Venstre mener om onsdagens store sak. Hurra for Venstre!

Ny dag i morgen og nye muligheter!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det er nesten slik at jeg lurer på om regjeringen bruker henne for å liksom-tverrvende (nytt ord) i siste liten og tillate opphold .. så de skal sanke velgere.

Eller hun er samboer med feil person, og derfor skal hun ut..journalist fra Klassekampen..hadde det vært med en APe..

Jeg blir kvalm av politikken,- de utviser ressurssterke, lar kjeltringer, og ressurssvake mer eller mindre analfabeter bli, og klager på antallet som kun lever på stønader? Det igjen skal gå utover sjuke nordmenn som må kjempe mot NAV, ikke med NAV.

Hans Fritz sa...

Du må da ikke ta innover deg ting som venstre måtte synes og mene, det er jo politikk, når liverpool taper reiser venstre seg, og når liverpool vinner, som i '03, så ligger selvfølgelig venstre på ett desidert lavmål. Dette har ikke så mye med hva liverpool egentlig mener om denne kvinnen å gjøre. Men hun er nok antagelig arrestert, og det gjør hun fordi hun holder foredrag, og foredraget foregikk nok ikke på russisk, så det er tydelig att noen måtte ha satt seg i arresten!

Men att det er en møkkadag rent generalisert, det skal vi være hjartans enige i...

Anonym sa...

Jeg er helt syk etter at jeg leste hvordan hun ble pågrepet. Hvis hun hadde gjemt seg, kunne hun sikkert ha blitt boende her i landet i mange år, men siden hun var politisk engasjert var hun vel en fare for det norske systemet. Andre asylanter som brenner asylhjem, som stjeler og er kirminelle får bli her, mens en ung kvinne som kan bidra til det norske samfunnet blir arrestert av politiet og utvist. Hvilket land lever vi i egentlig?

Magnus sa...

"Hvilket land lever vi i?" Vi lever i et land styrt av lover og regler, ikke følelser som måtte dukke opp når VG og Dagbladet kaster seg over enkeltsaker. Det ble, iflg Jens Stoltenberg, sendt ut 60 personer til Irak forrige helg, deriblant barnefamilier. Hvor var dere med faklene og protestene da? Hyklere....

Solvik sa...

Magnus, vi har en streng asylpolitikk. Altfor streng etter min mening, men det er bred enighet om politikken på Stortinget. Det som er helt sikkert, er at dagens lovverk kunne vært brukt til fordel for Maria Amelie og da er det helt riktig av mediene å hive seg over saken.

Magnus sa...

Mjjaaa, ikke for streng, men den kan slå feil ut i enkelte tilfeller. Jeg har jobbet i politiets utlendingsenhet(PU), og har både pågrepet og reist ut med mange fra Trandum. Det var lite fakler og protesttaler å se til daglig...Er bare litt oppgitt over at mange velger de "behagelige" sakene når de skal engasjere seg. Litt sånn som de som protesterer mot hvalfangst, men spiser kylling og storfè...Likhet for loven:-)