torsdag 6. januar 2011

En fryktelig kveld

Det ble en grusom kveld. Det var med vilje jeg ikke la ut et oddstips. Jeg hadde en dårlig følelse foran kveldens kamper. Magefølelsen var riktig; jeg tapte på de tre kampene jeg hadde valgt. Jeg innså dette tidlig og spilte livebetting i pausen. Jeg satset på Everton-seier mot Tottenham. Lyntipset gikk inn og dermed ble det en gevinst, altså overskudd, på noen hundre kroner, selv om jeg røk på hovedkupongen. Jeg tar nå noen oddsfrie dager og satser ikke friske penger igjen før på lørdag.

Det verste med kvelden var ikke oddstapet. Det verste var at Blackburn knuste Liverpool 3-1. Jeg får vondt i hjertet når Liverpool taper og i det siste har det blitt mange tap. Kroppen føles mørbanket. I mitt neste liv skal jeg ikke være Liverpool-supporter. Det gjør rett og slett for vondt. Jeg er dårlig på selvpining. Nå håper jeg Roy Hodgson får sparken! Jeg er tilhengere av avtaler, men i Hodgsons avtale er det en klausul om han kan gå fra jobben mot en klekkelig kompensasjon. Det vil være årets handel å gi Roy Hodgson sparken!

En liten nattehilsen til Bengt-Åge som er ihuga Blackburn-supporter. Gratulerer med seieren mot for tiden Premier Leagues dårligste lag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skjønner deg godt. Det kan vel egentlig kun gå oppover nå (man ligger nesten sist), men nei, neste kamp er mot Englands beste lag :-)