fredag 31. desember 2010

2010

Om noen timer er 2010 historie. Det har vært et flott år med mange oppturer. Det har vært et år der jeg har brukt mye tid på andre, men jeg angrer ikke. Jeg har selv tatt mine valg, med de fordelene og ulempene det gir.

Årets høydepunkt:
Nordkappfestivalen og Nordkapp Fotballfestival med The Liverpool Way Fotballskole. Fantastiske arrangement utført av private aktører. Jeg må innrømme at festivalteltet til Rudolf Davidsen var en gigantisk suksess!

Årets beste valg:
Jeg har på tampen av 2010 kvittet meg med flere verv, blant annet nestledervervet i fotballgruppa. Det var genialt gjort. Jeg bruker nå mer tid på meg selv. Jeg synes jeg fortjener hvert minutt av mitt eget liv.

Jeg skal også i 2011 kvitte meg med flere verv. For tiden betyr min frihet mer enn noe annet.

Årets skuffelse:
Budsjettvedtakene i Nordkapp kommune. At alle partiene er enige om det aller meste er en tragedie. Jeg hater eiendomsskatt!

Årets dummeste vedtak:
Det er helt sikkert gjort mange dumme vedtak i 2010. Jeg ser ikke bort ifra at også undertegnede har vært med på vedtak som ikke har vært spesielt vellykket. Jeg vil likevel trekke frem hovedstyrets narkotikavedtak som det absolutt dummeste.

Årets beste investering:
For meg er årets beste investering den nye PCen jeg har kjøpt. Jeg kjører nå Mercedes på internett.

Årets personlige høydepunkt:
Ferien, to måneder i Thailand. Alltid hyggelig med venner, kulturen, fest, varme, Erik, Terje, Kåre og alle de andre. Fy flate for en ferie det ble!

Årets person:
Det er mange personer jeg mener gjør fantastisk innsats på mange forskjellige områder: Odd Johnsen, Ole Dyrstad, Stig Hansen, Raymond Elde, Raymond Robertsen, Per Aage Pleym Christensen osv. Listen er veldig, veldig, veldig lang.

For meg har årets person vært Arild Knutsen, leder i Foreningen for human narkotikapolitikk. Det er umulig å beskrive hva han gjør for mennesker som trenger hjelp. Han er tvers igjennom en god person, og er et forbilde for undertegnede.

Årets debatt:
Narkotikadebatten har uten tvil vært årets debatt. For tjue år siden ble liberalister sett på som skrullinger. I år har mange flagget side. En ny narkotikapolitikk har større oppslutning enn noen ganger tidligere. Jeg er stolt over at jeg har bidratt!

Årets hodeløse:
Jeg har i 2010 spilt bort mye penger. Hvor mye tør jeg ikke skrive på bloggen. Jeg kan ikke peke på et spesielt tragisk oddsobjekt, fordi det har vært mange av dem de siste 12 månedene.

Selv om det er dumt å spille bort penger, gir denne aktiviteten meg enormt med spenning. Det er min rus. Følelsen av å vinne penger er enorm, men det har i 2010 blitt langt flere tap enn gevinster. Med det ønsker jeg alle mine lesere, venner og familie et godt nytt år.

1 kommentar:

Anonym sa...

Årets skuffelse; Du var ikke mann nok til å stå ved veddemålet du inngikk med Vollen!