torsdag 30. desember 2010

Kristin Clemet, godt nytt år!

Det er hyggelig at Civita gjør det godt i dette rødgrønne landet.

Kristin Clemet har i en nyttårshilsen på egen blogg lekket fra årsberetningen til den liberale tankesmien. Civita har hatt et godt år og det er viktig i et land der sosialdemokratiske politikere og mange røde byråkrater har hendene på rattet.

I 2010 har tankesmien hatt åtte årsverk til disposisjon. Det har vært gjennomført nærmere 30 arrangement og over 5 000 mennesker har møtt opp i løpet av året. Hurra, det er mange av oss som ønsker en kursendring og et samfunn med større frihet.

Civita har gitt ut nærmere 25 publikasjoner i løpet av året. Mange av disse har vært inspirasjonskilder for liberale mennesker som tror på eiendomsrettigheter.

Skolering er viktig og Civita har skolert nærmere 600 personer i politikk, ideologi og økonomi, ifølge Kristin Clemet.

I et land der forbudslinjen råder og offentlig sektor blåses opp, er det flott å registrere aktører som målbevisst jobber for et systemskifte. Civita fortjener honnør for arbeidet. Det vil også i år 2011 være behov for aktører som tenker annerledes enn tankene alle kommunestyrerepresentantene i Nordkapp har.

Det er gjennom offentlig debatt og spennende forslag fremtiden skapes. Derfor er liberale miljøer som Civita svært viktig for fremtidens samfunn.

Kristin Clemet, godt nytt år til deg!

Ingen kommentarer: