tirsdag 7. desember 2010

Historisk i HT & IF

Før første gang tar fotballgruppa i HT & IF et tak for keeperne i gruppa. Det har vært treninger for keeperne tidligere, men ikke så systematisk som det klubben legger opp til nå. I tillegg er alle, ikke bare A-laget, inkludert i arbeidet som Sportslig utvalg igangsetter.

Det blir egne treninger for keeperne på tirsdager mellom klokken 17-18. Keepertrener er Rolf Andersen.

Det er tøft når planlegging og hardt arbeid gir resultater. Keepertrenerningene er resultatet av en lang prosess om å forbedre det sportslige i klubben. Ros til Ole Dyrstad & co.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Da kan det kanskje være på tide å ta et tak i det administrative. Har opplevd mer enn én gang at vedtak fra beslutningstaker til medlem "forsvinner" på veien. Senest ang. revybilletter. Turngruppa og håndballgruppa sendte mail/tok kontakt med sine ang. billetter. Fra fotballgruppa; intet hørt!

Solvik sa...

Anonym, kan ikke gi et godt svar og vet ikke hvordan det har blitt gjort i år.
Tidligere, altså de siste tre årene, har det blitt purret på tillitsmannsapparatet på e-post om revybillettene. I tillegg publisert på nettstedet. I år vet jeg at fotballgruppa, sammen med de andre gruppene/revyutvalget, har publisert informasjonen på htif.no. Om det er gjort noe annet, er vanskelig for meg å si.

Jeg skal være forsiktig med å kritisere styre og stell i fotballgruppa, fordi jeg vet at det er tøft å drive gruppa. Masse aktivitet, masse mennesker og vanskelig økonomi. Jeg jobbet 20 timer i uka i gruppa som nestleder og enda var nok det for lite i forhold til timeantallet jeg burde brukt for å nå overalt.

Styret i fotballgruppa har en vanskelig jobb, enkelt og greit. Hvis ikke tillitsmannsapparatet er hundre prosent fokusert på oppgavene, kan dette komme til å gå galt administrativt.

Anonym sa...

Jeg vet det er utfordrende, men når håndball og turn får det til, så bør fotballgruppa også gjøre det. Ja jeg vet det er større aktivitet i fotballgruppa, men det er ingen unnskyldning. Mistenker at noen i styre ikke vet hva de har sagt ja til.

Solvik sa...

Anonym, som sagt jeg vil ikke kritisere fotballgruppa. Jeg føler det blir galt ettersom jeg sa nei til gjenvalg. Jeg vil ikke være syvende far i huset. De må finne sin arbeidsform. Men ja, de får et vanvittig krevende år.