mandag 20. desember 2010

Datalagring gir enorme tall!

Omkring 450 milliarder dataposter blir årlig lagret i Danmark. Professoren Peter Blume mener gevinsten er minimal, ifølge ing.dk.

Det er Høyre som er jokeren i saken om datalagringsdirektivet. Jeg forventer at Høyres stortingsgruppe ser på erfaringene fra Danmark før saken blir behandlet på Stortinget.

Si nei til DLD!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du, som nylig har flagget ditt kjærlighetsforhold til Arbeiderpartiet (som er det eneste partiet som er FOR DLD) kan vel umulig stille forventninger til Høyres stortingsgruppe??....
*Laila*

Solvik sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Solvik sa...

Laila, selvfølgelig har jeg forventninger om at Høyre tar personvernet på alvor, og sier nei til dld. For meg er det merkelig at det er mulig å være for dld, blant annet med erfaringene fra Danmark.

Hva Nordkapp Høyre mener vet jeg faktisk ikke. Lokalforeningen sendte ikke inn høringsuttalelse da saken var på høring i partiet, men jeg ser ikke bort ifra at Nordkapp Høyre er på linje med det Nordkapp Arbeiderparti mener.

Anonym sa...

Bruk kreftene dine til å fortell dette din mening om DLD til ditt nye parti, da de er totalt uenig med deg i denne saken. Noe jeg forøvrig vil tro de er i ganske mange saker.....;-)
*Laila*

Solvik sa...

Nordkapp Arbeiderparti er, gjennom budsjettvedtaket for 2011 og den neste økonomiplanperioden, like uenige med meg som det Nordkapp Høyre er. Partiene var samstemte om budsjettet og slik har det vært i mange år.

Ulikhetene mellom Nordkapp Ap og Nordkapp Høyre kan skisseres på et sigarettpapir. Hadde du bodd i Nordkapp Laila, ville du ha holdt et helvete med eget parti!