lørdag 10. januar 2009

Selvpining

Jeg er glad jeg har helse som en idrettsmann. Denne ettermiddagen har vært grusom. Det var like før jeg begynte å snuse igjen, til tross for at jeg hater skatter og avgifter.

Jeg satset nok litt for mye penger på engelsk fotball i dag. Everton – Hull var grei skuring. Arsenal – Bolton var derimot et mareritt. Jeg hadde Arsenal på kupongen, men London-laget spilte grusomt dårlig. Det hjalp med noen nordnorske gloser og en liten Black Russian, for 6 minutt før slutt scoret Bendtner. Nå gjenstår kun Stoke – Liverpool. Jeg frykter det verste, men jeg regner med at Liverpool står igjen som vinnerlaget når dommeren blåser av etter 90 spilte minutt. Får jeg rett, kommer det inn noen tusen kroner på spillekontoen min. Det betyr at jeg er klar for storsatsing på morgendagens toppkamp som er mellom Manchester United – Chelsea.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var "hyggelig" at Liverpool ville låne tabell ledelsen, mens vi var opptatt med diverse kamper som Supercupfinale, Verdensmesterskap osv. Men nå er vi back in business, og vi ser oss ikke tilbake. Ofte hørt fra Liverpool-supportere; Men vent til neste år, da skal vi ta dem......

Solvik sa...

Kommentaren til SEK ble publisert under tvil.
En fryktelig dag, men jeg er vel med igjen i morgen.
Heia Liverpool!