onsdag 21. januar 2009

Bjørn Ronald Olsen – ny leder i Nordkapp og Porsanger Havn IKS

Bjørn Ronald Olsen kommer til å bli valgt som styreleder i Nordkapp og Porsanger Havn IKS. Det er Havnerådet som skal foreta valget, men Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet samarbeidet i konstitueringen. Høyre skal, i henhold til en avtale mellom partiene, ha dette vervet.

Bjørn Ronald Olsen har siden han trakk seg som leder, hatt full oppbakking fra et stort flertall i partiet. I dag gjorde medlemsmøtet et vedtak som ikke kan misforstås, selv ikke for sosialdemokratiske politikere. Medlemmene forfattet også et brev som Kristina Hansen og andre personer får på e-post i løpet av kvelden.

Det var god stemning på møtet og godt oppmøte. Det eneste som minnet om sosialdemokrati på møtet, var at partileder Marita Melsbø Nilsen delte ut kaffe som andre personer har betalt.

Vedtaket:
Nordkapp Høyre velger Bjørn Ronald Olsen som partiets kandidat til ledervervet i Nordkapp og Porsanger Havn IKS.
Medlemsmøtet forventer at ordføreren og varaordføreren i Nordkapp, følger opp avtalen mellom Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet i forbindelse med konstitueringen i Nordkapp.
Nordkapp Høyre forventer at styret i Nordkapp og Porsanger Havn IKS, styrer selskapet i tråd med lovverk og retningslinjer som er vedtatt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Æ må ha mæ frabedt beskyldninga om å stæle! Kaffen har æ personlig kjøpt før pængan æ tjæne på Corner!

Solvik sa...

Oki.
Du brukte strøm som er betalt av andre og vann som er betalt av andre. *ro ro* :)

Anonym sa...

ny og ny..........
har han tenkt å kvitte sæ me kamøyværbruket da?

Solvik sa...

Anonym, det kan ikke jeg svare på, men jeg tviler på det.

Bjørn Ronalds offisielle forklaring på hvorfor han gikk av, var ikke spesielt god. Derfor skrev jeg ”Boksekampen om havna” da det ble klart at han gikk av. Det blogginnlegget er både morsomt og faktisk ikke helt usant.

Han er heldigvis på tur tilbake, en lykke for selskapet, for lokalsamfunnet og for Høyre.

Boksekampen om havna:
http://valgperioden20072001.blogspot.com/2008/11/boksekampen-om-havna.html