torsdag 28. oktober 2010

YNWA

Liverpool-supporterne er ikke medgangssupportere. Det har vært en fryktelig sesong så langt med mange tap, økonomisk krise og maktkamp i klubben. Selv om sesongen 2010/2011 har vært en katastrofe, er det ifølge Aftenposten.no satt medlemsrekord i den norske supporterklubben.

Over 36 500 personer er tilknyttet supporterklubben i Norge. Et fantastisk medlemstall for en klubb som for tiden gjør det rimelig dårlig på banen.

Det er ingen som med sikkerhet kan forklare hvorfor nordmenn støtter opp om Liverpool FC, men jeg antar det har med tradisjoner å gjøre. Liverpool har vært best og mange av oss husker denne tiden.

I Nordkapp er det et fantastisk fotball og Liverpool-miljø. Aktivitetene er kanalisert i Nordkapp Premier League Supporter´s, som gjør en fantastisk jobb for fotballinteressen på Magerøya. Vi vokste opp med Liverpool og engelsk fotball på NRK. Nordkapp Premier League Supporter´s sørger for at interessen fortsatt er på topp for mange supportere. Klubben skaffer nyrekruttering til engelsk fotball.

I sommer arrangerte vi The Liverpool Way Fotballskole med besøk av flere legender. Det ble en utrolig opplevelse, både det sosiale for voksne, men også fotballskolen for barn og ungdommer. Helt amazing! Forhåpentligvis gjentar vi suksessen med fienden til sommeren.

YNWA, det passer godt i dag.

Ingen kommentarer: