mandag 11. oktober 2010

Sigurd, ordførerkandidat?

Sigurd Berg-Hansen har skrevet brev til valgstyret. Beskjeden er at han har reorganisert Kystpartiet Nordkapp.

Brevet til valgstyret er unødvendig. Driften av Kystpartiet er et forhold for Kystpartiet og vedtektene som partiet har vedtatt på landsmøtet. Valgstyret har ingen ting med driften av partiet.

Så lenge Kystpartiet Nordkapp leverer inn listeforslaget sitt innen 31. mars 2011, og får listen godkjent, vil partiet kunne stille til valg i Nordkapp.

Jeg håper ikke Kystpartiet stiller til valg i Nordkapp. Sigurd Berg-Hansen har forsøkt tidligere, både gjennom Nordkapp Uavhengige Lite og gjennom Kystpartiet Nordkapp, uten stor suksess. Det blir som regel mye prat i partiene han er med i, uten at alternative løsninger for lokalsamfunnet blir lansert. Det Kystpartiet Nordkapp har gjort, kan vi skrive på et sigarettpapir med stor tusj.

Sigurd Berg-Hansen er en sosialdemokrat. Sosialdemokratiske alternativer kryr det av i Nordkapp, fra SV til Høyre og FrP.

Kjære Sigurd, nyt det du har gjort for Nordkapp-samfunnet. Du er FATIMAS-far. Ikke pin deg gjennom et nytt sosialdemokratisk comeback, et comeback som lukter fiasko.

Ingen kommentarer: