onsdag 20. oktober 2010

Fantastisk dag for nettmedarbeiderne

Skattelistene har blitt publisert. Det gir fantastiske trefftall for mange nettsteder som har publisert materialet. For meg er skattelistene søppel, og jeg søker ikke opp en eneste person i systemet som ble publisert i natt.

Jeg mener politikerne oppmuntrer til kikkermentalitet og misunnelse gjennom å publisere listene. I tillegg gir listene unødvendig mye informasjon til kriminelle som mer enn gjerne utfører ran. Jeg ser overhode ingen fordeler med ordningen.

Når mediesjefer forsvarer ordningen, er det fordi personlige opplysninger gir høye trefftall gjennom sidevisninger og unike brukere. Trefftall på internett gir penger i kassen fra annonsører som markedsfører seg via internett. Dersom tilbudet med skattelister på internett forsvinner, vil mange aktører i bransjen tape penger. Kjendiser er rett og slett godt stoff i snokerlandet Norge.

Skryt til Radio Nordkapp og Finnmarksposten som de siste årene ikke har fokusert mye på dette stoffet. Måtte den samme linjen videreføres også etter at Finnmarksposten får en redaktør som kommer fra Se og Hør.

Ingen kommentarer: