torsdag 26. februar 2009

Tøft!

På den siste målingen spurte jeg om Bjørn Magne Solvik bør stille som kandidat til styreledervervet i Nordkapp Høyre?

Ja – 70 prosent
Nei – 30 prosent

Det er et godt tall for undertegnede. Spesielt ettersom jeg aldri har lagt skjul på hvor jeg står politisk. Jeg er sannsynligvis Norges mest liberale høyremann, og konkurrerer om den tittelen med noen få andre i Oslo-partiet.

Jeg håper de som har stemt ja, har jobbet sammen med meg eller jobber sammen med meg i dag. Jeg tror ikke noen av de jeg sitter i et styre sammen med i dag, er misfornøyd med jobben jeg gjør eller arbeidsmetodene jeg bruker. Dette var strålende tall for meg!

Jeg kommer ikke til å stille som kandidat til ledervervet. Jeg vil alltid hjelpe høyrepolitikere når noen ber om råd og hjelp, men vil ikke bruke mer tid på politikk og organisasjoner enn det jeg allerede gjør.

Jeg skal møte opp på årsmøtet, men kun for å ytre min misnøye i havnesaken og fremme forslag på at partiet må følge retningslinjer/lover vedtatt eller godkjent av overordnet organ i partiet. Husk; politikk er kjempeartig. For at det skal være artig, må en drive med politikk. En god organisasjon er en forutsetning for arbeidet i et politisk parti.

For ordens skyld må jeg minne om at jeg har vært leder av Nordkapp Høyre tidligere. Det var i 1999. Høyre gjorde et brakvalg og Nordkapp Høyre ble trukket frem som et glanseksempel i Høyres sentralstyre. Ikke verst for en rabiat liberalist, eller hva? :)

Nytt spørsmål er lagt ut:
Skal du registrere en lokal organisasjon i Grasrotandelen hos Norsk Tipping? Jeg håper ja oppnår 100 prosent, men er spent på om borgerne vil benytte ordningen som Trond Giske har sørget for blir innført i Norge.

1 kommentar:

Anonym sa...

Æ syns nu at du skal stille... Om du gjør det i Nordkapp så skal æ stille i Hammerfest... Fred