torsdag 12. februar 2009

Perfekt jobb av høyremann

Magnus Nilsen, medlem av styret i Nordkapp Høyre, har ledet valgkomiteen i HT & IF. Det har i år vært en perfekt prosess. Skryt til høyremannen Magnus og de andre medlemmene av valgkomiteen.

Forhåpentligvis blir forslaget vedtatt. Lars Simonsen blir en veldig god leder av foreningen med fokus på aktiviteter, barn og ungdommer.

Les artikkelen på HTIF.no.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Registrer at du er meget fornøyd med valgkomiten sitt arbeid. En komite du forøvrig er medlem av. Jeg synes det er flott med de to kvinnelige styremedlemene som er foreslått.
Når det gjelder forslaget til ny leder? Hmmmm, absolutt skeptisk!!!

Solvik sa...

Dessverre har norsk idrett vedtatt kjønnskvotering. Derfor er det viktig med flere kvinner i styre og stell. Men de kvinnelige kandidatene er ikke foreslått på grunn av kjønn, men på grunn av at dem vil gjøre en flott innsats i foreningen.

Lars Simonsen har vært medlem av hovedstyret tidligere, som leder av fotballgruppa. Han gjorde en god jobb og ikke minst; han er barne- og ungdomsvennlig og prioriterer aktiviteter i alle gruppene. Derfor har han en enstemmig valgkomité bak seg. Jeg takker ”høyere makter” for at vi har slike som Lars som tar på seg frivillige verv.

Grunnen til at jeg skryter av valgkomiteen, er at komiteen har gjort en grundig jobb. Jeg vil ikke gå mer inn på arbeidet, men regner med at Magnus redegjør for dette på årsmøtet. Ingen i dagens hovedstyre vil for eksempel føle seg overkjørt i prosessen. Og jeg har ikke vært en stor bidragsyter i valgkomiteens arbeid, bare sånn at det er sagt.