tirsdag 24. februar 2009

Ny måling: Solvik som styreleder?

Jeg har startet en ny måling på bloggen. Denne gangen spør jeg om følgende: Bør Bjørn Magne Solvik stille som kandidat til styreledervervet i Nordkapp Høyre?

Svaralternativ: Ja og nei.

Jeg har allerede skrevet at noen ønsker å lansere meg som kandidat på årsmøtet som er torsdag 5. mars. Det vil være noen fordeler med meg som styreleder, blant annet et system i partiorganisasjonen. Det vil også være mange ulemper. Jeg er èn av få i Høyre som vil legalisere narkotika, avvikle førstegangstjenesten, ha fri innvandring og redusere skattenivået drastisk osv.

Målingen ligger oppe til høyre, (selvfølgelig) på denne siden.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Skal du kunne fungere som leder av Nordkapp Høyre, må du ta inn over deg at det finnes en verden utover det du møter på din daglige vei fra mamma i Turngata til Radio Nordkapp i Storgata!

Solvik sa...

Anonym, det var seriøst skrevet av deg. :)

Anonym sa...

Bønna, bli valgt som leder i Høyre. Det vil styrke Ap at Høyre forbedrer seg. Jeg er anonym i bloggen men har sittet i et styre sammen med deg for noen år siden. Du er veldig flink.

Anonym sa...

Peis på buddy, det e absolutt behov for litt struktur i røynsla, på alle nivåa...

Fred

Anonym sa...

God ide! Så skal du se at Høyre går i oppløsning! Var det Olsen som kom med forslaget?

Solvik sa...

Anonym, Nordkapp Høyre kan umulig bli verre enn det er nå, helt uavhengig om jeg blir valgt/stiller som leder eller ikke.

Anonym sa...

Jo du! Utrolig (sikkert bare for deg), men sant - den muligheten er absolutt til stede hvis DU blir valgt! Men jeg forstår at det vil kreve noe så vanskelig som selvinnsikt. Et ord som muligens ikke finnes i ditt vokabular... Behold Marita!

P.S. Du glemte og svare på spørsmålet om forslaget på deg kommer fra Olsen?

Solvik sa...

hehe Nei, forslaget kommer ikke fra Olsen, selv om jeg vil tro han stemmer på meg hvis jeg stiller som leder. :)

Anonym sa...

Bønna, hvem foreslo deg?

Solvik sa...

Anonym, det har du ingen ting med. Eller er ikke foreslått. Det vil ikke bli gjort før på årsmøtet hvis jeg takker ja til forespørslene.

Anonym sa...

Det vil jeg gjerne vite! Og jeg finner ut av det i morgen! Liten by, "news travel fast".

Anonym sa...

Hei Bjørn Magne.
Syns du skal stille som styreleder for Nordkapp Høyre. Du har min stemme.

Ser jo at seriøsiteten til nå her på bloggen ikke akkurat e på topp.
Lavmål kalles det.

Ung høyrevelger

Nyland sa...

Jeg synes du skal stille som "styreleder" (underlig tittel - vi har en leder av Enebakk Høyre). Du har sterke og klare oppfatninger av hva som må gjøres både i Nordkapp, kommunestyret og i lokallaget. Ønsker deg lykke til !

Solvik sa...

Hei i Enebakk, det var hyggelige ord. Spesielt med tanke på hvor uenige vi er i noen spørsmål. Du vet hva jeg sikter til.

Hadde jeg ikke vært så politisk konsekvent og det hadde vært litt mer system i Nordkapp Høyre, ville jeg sikkert takket ja til en forespørsel. Men det er så mye jobb i et ”rødt” lokallag at jeg ikke er fristet av tanken. Jeg er medlem av Høyre fordi jeg ønsker politikere som setter grenser for politikk og som står for ryddig offentlig økonomi. Ingen av disse tingene finnes i Nordkapp Høyre, dessverre.

Takk for hyggelig tilbakemelding, og det er en fryd å lese om dere i Enebakk. Gruppemøte i kommunestyregruppen med valg av gruppeleder? Det er nesten fremmedord i Nordkapp. :)