tirsdag 17. februar 2009

Hverdagsheltene

Ole Dyrstad, høyremann og sportslig leder i fotballgruppa, har lagt ut oversikten over trenerne som er engasjerte i fotballgruppa i 2009-sesongen. Dette er hverdagsheltene i Nordkapp. Det er denne gjengen som sørger for at barn og ungdommer har tilbud, viktige tilbud i privat sektor.

Jeg skryter nå av hverdagsheltene i fotballgruppa, men de samme ordene kan brukes om trenerne i turngruppa, håndballgruppa, svømmeklubben, Nordvågen idrettslag, skytterlaget, Klippen og andre lag, foreninger og organisasjoner. Alle som helt frivillig bruker av egen fritid for å hjelpe andre, er hverdagshelter og kjempeviktige personer for ethvert samfunn.

Vi er for dårlige til å rose personer som driver med dugnadsarbeid. Denne bloggposten var på sin plass, for å uttrykke det på en mild måte.

2 kommentarer:

Nyland sa...

Støttes !
Her i Enebakk har vi kommunalt ansatte i Kulturskolen som får godt betalt for å lære ungene å spille fiolin. Men i idrettslaget er det ubetalte frivillig som lærer ungene å spille fotball. Er fiolin viktigere for samfunnet enn fotball siden kommunale midler brukes slikt ?

Solvik sa...

Hei, også vi i Nordkapp har en stor og god kulturskole. Jeg er så på linje med deg nå at det er skummelt. Nordkapp Høyre har tidligere i denne perioden foreslått en omorganisering av Nordkapp kulturskole. Forslaget vil, dersom det noen ganger blir vedtatt, styrke frivillig sektor.

Link: http://valgperioden20072001.blogspot.com/2007/11/hyre-vil-omorganisere-kulturskolen.html

Dessverre har Stortinget lovfestet kulturskolen, men det er en annen debatt.