søndag 15. februar 2009

Mobilisering for ordføreren

Jeg spurte mine lesere følgende spørsmål: Hva synes du om jobben ordfører Kristina Hansen gjør? 1 var dårligst, 6 var best.

Svarene:
1: 37%
2: 14%
3: 3%
4: 3%
5: 3%
6: 39%

Jeg mener de som ga 6 er helt useriøse. Få eller ingen politikere fortjener seks. For å bevise påstanden, viser jeg til en artikkel TV2 har publisert der Stein Kåre Kristiansen ga terningkast til statsrådene i dagens rødgrønne regjering.

Til tross for at gjengen rundt Kristina Hansen har mobilisert i denne nettmålingen, oppnår ordføreren et dårlig resultat. Forhåpentligvis ser Kristina Hansen varselslampene som blinker, både i forhold til ny nominasjon og ved neste lokalvalg. Hun kan fortsatt rette opp inntrykket, men da må hun forandre stil. Å være ordfører er ikke det samme som å lede lærerlaget.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir jo det samme som å si at ingen ordfører er så dårlig at de fortjener karakter 1. Så da burde du fjernet 1 og 6!

Solvik sa...

Nei, mange politikere er så dårlige at de fortjener 1. På TV2 fikk fire statsråder det terningkastet.
Hvis 1 og 6 ikke hadde vært et alternativ, ville mine lesere brukt 2 og 5 som de mest populære alternativene.

Anonym sa...

Tenk det, her ber du dine lesere om å svare på en undersøkelse du selv har funnet på, og når du ikke får det svaret du ønsker, svarer du med å skjelle ut de som har tatt seg bryet med å svare.

Dårlig taklet av deg, Bønna.

Anonym sa...

Kunne ikke vært mere enig med forrige innlegg. Du får slutte med disse meningsmålingene dine hvis du ikke liker resultatet.

Anonym sa...

O.J

Bønna! Du takla det her godt. Kristina Hansen fortjener ikke seks av nån. Dem som ga ho seks har gjort det for å være tro mot partiet og tro mot person. Ho e den verste ordføreren Nordkapp har hatt.

Æ ga ho 1.

Solvik sa...

Hei alle sammen.
Jeg mener helt oppriktig at de som ga Kristina seks, har gjort det for å veie opp alle de dårlige karakterene hun fikk. Jeg tviler på at de som har gitt henne seks, virkelig mener det. Hun er ikke en gud, og det hun har gjort for Nordkapp på ett og ett halvt år kan skrives på sigarettpapir med stor tusj.

Det som kjennertegner formannskapet og kommunestyret etter at Kristina ble ordfører, er at disse organene utsetter saker i stor skala. Nordkapp kommune har beslutningsvegring.

De som ikke liker mine konklusjoner, kan holde seg unna denne bloggen. Enklere det enn at jeg kutter meningsmålinger.

Anonym sa...

Så du tåler ikke kritikk? Det er direkte latterlig at du lager meningsmålinger og så kritiserer og tviler at på de som stemte seks mener det, fordi du ikke likte resultatet av egen spørreundersøkelse! Tror jeg ler meg i hjel!Skikkelig seriøs og troverdig er du! Tro om Norsk Gallup kommer med samme påstander når de gjør sine spørreundersøkelser? Jeg tror helt bestemt at du selv stemte 1 og ga hel haug med stemmer for å få opp det dårlig resultatet! Kristina er flink, tøff, klar og tydelig! Hvis du ikke liker at folk kommenterer og kritiserer bloggen din så kan du legge den ned! Du er jo ikke direkte en Gudeskikkelse selv!