mandag 23. februar 2009

Leserne vil kaste Havnerådet

Jeg er enig med mine lesere som vil kaste Havnerådet. I en måling spurte jeg om kommunestyret bør velge nye representanter i Havnerådet. Hele 68 prosent mente ja, mens 31 prosent svarte nei. Ytterligere kommentarer forblir overflødige.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Som man spør får man svar. Hadde du spurt om man burde skiftet ut hele eller deler av havnerådet, uten å nevne navn, hadde du nok fått helt andre svar. Er overbevist om at flertallet av de som stemte ikke engang viste sammensetningen av havnerådet.
Men så snart du nevner navnene til Lars Helge, og Kristina spesielt, blir det noe annet. De skal, ifølge deg, helst fjernes fra alle sine posisjoner. Dermed blir hele avstemningen ett "bestillingsverk"!

Solvik sa...

Anonym, hvor har du det fra at jeg vil fjerne dem fra sine posisjoner? Det sitatet vil du slite med å finne, enkelt og greit.

Jeg tror folk ønsker ro i selskapet og samtidig å gi ordfører/varaordfører et spark på leggen. Derfor vil et betydelig flertall av mine lesere skifte ut havnerådet på målingen. Denne påstanden kan ikke bevises, men denne holdningen råder for tiden i FrP og Høyre.

Kanskje vært en fordel om ordføreren i Nordkapp ble ordfører, istedenfor for ”styreleder” i havna slik hun var i forrige periode.

Anonym sa...

Havnerådet klarer jo ikke engang å velge styrelederen som egentlig skal velges i.h.t de avtalene som er gjort mellom AP, H og FRP så det er vell egentlig ikke så rart at folk ønsker Jensen, Hansen og resten av "supperådet" fjernet.
Antar at deler av dette "supperådet" også er skyld i at vår dyktige Havnefogd har sagt opp sin stilling.

Ung høyre velger

Anonym sa...

Hmmm, nå har jeg lest denne bloggen over lengre tid, og det som startet som litt enkle politiske betraktninger om dette og hint er blitt til det ene mer usaklige innlegget etter det andre. Du har ikke hatt ett drypp vel? Makan til synsing skal man lete lenge etter. Det morsomme er jo faktisk at du ser ut til å engasjere både den ene og den andre i dette lille samfunnet og engasjement er positivt. Det er uansett flott at du har tatt til vett og ikke har politiske verv lenger da vi har nok ensporede politikere med innsnevret kapasitet i toppen. Men for all del, fortsett å skrive du, for hvert innlegg som handler om politikk avslører du din egen begrensning. Beklageligvis er jeg anonym denne gangen, men neste gang har jeg muligens fullt navn og da vil nok både du og eventuelt andre lesere skvette godt i stolen tenker jeg....

Solvik sa...

Anonym, 23. februar 2009 kl 22:37:
Du er hjertelig velkommen til å bruke fullt navn og ikke minst å fortsette å lese denne bloggen.
Nå er tallene på denne målingen rimelig klar. Et stort flertall vil skifte ut Nordkapps representanter i Havnerådet. Min påstand et at mange vil sparke ordføreren og varaordføreren på leggen. Jeg har ikke annet belegg for påstanden enn samtaler med FrP-politikere og høyrepolitikere. Har du problem med å tro meg, snakk selv om kommunestyrerepresentanter for Høyre og FrP. Har SV den samme holdningen, er det flertall i kommunestyret for å velge nye representanter i Havnerådet.
Høyre 3 (2 uten Lars Helge)
FrP 3
SV 8
Jeg vet ikke om SV har den samme holdningen til Havnerådet som Høyre og FrP har.

Kommunestyret i Nordkapp består av 25 representanter.

Anonym sa...

De som kommer med påstander, bør kunne gjøre det med fullt navn. Jeg stemte for å kaste ordføreren og varaordføreren fra havnerådet. Jeg vil skifte ut representantene fordi ordføreren og varaordføreren brøt den politiske avtalen som partiene hadde inngått. I tillegg har havnerådet brutt selskapsavtalen. Det var kun 1 møte i havnerådet i 2008 og det er brudd på avtalen.

Anonym sa...

Til ung høyrevelger...hvem i all verden har sagt at havnefogden er så dyktig? Bortsett fra han selv, hans "bror" i Frimurerlosjen tidligere styremedlem i Havnestyret, Svein Fredriksen, og tidligere styreleder Bjørn Ronald Olsen (som Bønna er forelsket i), og 5 på gata i Finnmarksposten!! Hvem ellers har stått frem og grått over at han har sagt opp sin stilling - aldeles frivillig? Absolutt ingen!!