mandag 22. august 2011

Valgflesk fra Nordkapp Senterparti

Nordkapp Senterparti har oppdatert Velgerguiden på portalen til TV2. For meg er teksten fullstendig latterlig.

Senterpartiet har knapt nok vært tilstede i inneværende periode. Eller partiet la partiorganisasjonen på is i juli 2008. Ved deltakelse har Senterpartiet vært nøyaktig like gode eller dårlige som resten av kommunestyret. Det har vært et parti som knapt nok har fremmet forslag i inneværende periode. Jeg har ikke registrert et eneste Senterparti-forslag fra 2007.

På Velgerguiden fremstår Nordkapp Senterparti som et hardt arbeidende og seriøst politisk parti. Det er enkelt og greit en vits.

Sist jeg husker aktivitet i Nordkapp Senterpartiet, var i debatten om skolestrukturen i perioden 2003 - 2007. Senterpartiet gikk imot skolenedleggelser og var dermed imot vedtak som har vært med på å rette opp en elendig kommuneøkonomi. Økonomien er fortsatt dårlig, men med skoler i Nordvågen og Kamøyvær ville økonomien vært grusomt dårlig.

De som stemmer på Senterpartiet stemmer på kandidater som ikke har visjoner for Nordkapp kommune. De stemmer på et parti som har gjort svært lite for Nordkapp-samfunnet. De som er uenig bør lese protokollene fra møtene i Nordkapp kommune.

Ingen kommentarer: