mandag 23. mars 2009

Temadag om skolen

Ettersom jeg var med på vedtaket i styret, skal jeg ikke skryte for mye av initiativet. Det er uansett flott at Nordkapp Høyre nå bruker mer tid på innholdet i skolen. I forrige periode, da jeg hadde ansvaret i avdelingsstyret for Oppvekst og kultur, brukte vi altfor mye tid på å endre skolemønsteret, som både var riktig og viktig.

Meningsmålingen denne gangen er enkel: Bør Nordkapp kommunestyre ha en temadag om Honningsvåg skole? Svar ja eller nei. Meningsmålingen ligger oppe til høyre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det første, og enkleste, Nordkapp kommune bør gjøre er å oppdatere nettsiden sin. Under kommunale tjenester, og deretter skoler, er denne oppdateringen den siste: 28.01.2003 Info om 1. byggetrinn som starter februar 2003. INGEN OPPDATERING PÅ 6 ÅR!!!! Hvor er bildene? Hvor er infoen som skal fortelle de som vurderer å flytte til kommunen at vi har en totalrenovert skole? Vi har altså brukt over 100 millioner på Honningsvåg Skole disse 6 årene (forøvrig riktig satsing), men bør vi ikke formidle dette til omverden? Her kreves det skjerping fra Nordkapp kommune!