lørdag 12. februar 2011

Ny styreleder i Nordkapp Ap

Dersom han gidder å gjøre en jobb, har Nordkapp Arbeiderparti fått en god styreleder. På årsmøtet ble Ulf Syversen valgt som partileder. Han erstatter Ole Håvard Olsen som ikke tok gjenvalg.

Ulf Syversen kan organisasjon og han kan politikk. Med han som styreleder i partiet, har Arbeiderpartiet styrket laget sitt. Syversen var blant annet primus motor i den politiske avtalen mellom AP, Høyre og FrP, en avtale der Høyre og FrP ble lurt trill rundt.

Partiorganisasjonen er viktig i alle partiene og organisasjonen har etter min mening vært nedprioritert i de politiske partiene i Nordkapp. Jeg har mest kjennskap til Nordkapp Høyre som ikke har hatt en oppegående partiorganisasjon på mange, mange år.

Godt valg av årsmøtet i Arbeiderpartiet. Men og det er et stort men; Ulf Syversen må gidde og det blir spennende å se om han tar vervet seriøst.

Resten av styret:
Nestleder: Inger M Hansen
Sekretær: Mona Johnsen
Kasserer: Åshild Ravlø
Styremedlem: Roger Hansen
Kvinnepolitisk kontakt: Kjellbjørg Matheisen
Studiekontakt: Annette Horn
Varamedlemmer: Oluf Løkke og Hege Jernsletten

Et godt styre og et bevis på at Nordkapp AP dessverre ligger milevis foran konkurrentene når det gjelder organisasjonen. Valgene ble foretatt på årsmøtet som ble avholdt på fredag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dristig av deg å stille spørsmål ved seriøsiteten til Syvertsen.

Solvik sa...

Stiller overhode ikke spørsmål med seriøsiteten til Ulf. Men dersom han nedprioriterer vervet blir han ikke en god leder. Det gjelder alle som har verv. En er nødt å gjøre en innsats for at jobben skal bli gjort. Ingen ting skjer av seg selv.

Grunnen til at jeg lurer litt på om han gidder, er at han har hatt mange verv og kan være mett. De som er mett gjør sjelden en god jobb.

Anonym sa...

Da hadde han vel ikke sagt ja til vervet. Såpass oppegående er han vel.

Solvik sa...

Anonym, det kryr av personer som sier ja til verv uten å gjøre en stor innsats eller en god jobb. Jeg mener ikke Syversen går under denne kategorien, men umulig å være helt sikker.

Spør Syversen om ledertiden i Honningsvåg Båtforening. :-)