torsdag 17. februar 2011

Tøft, annerledes og dristig

Jeg kan ikke noe for det, men jeg liker dette VG-oppslaget om et Thailandsk flyselskap som har ansatt personer som jeg omtaler som katoyer.

Hadde en katoy kommet på Nøden Pub i Honningsvåg ville mange gjester ha siklet. Det er slett ikke alle som ser forskjell på en kvinne og en katoy.

For noen år siden hadde jeg og Idar Magne en dyp samtale med en katoy i Pattaya. Da fikk vi vite at hans operasjon kostet vel 300 000 Bath, altså i dagens verdi cirka 60 000 kroner.

Jeg synes utviklingen har kommet langt når en mann kan bli en ”kvinne”. Jeg kaller det fremskritt, mens mange andre kaller det motbydelig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Går du med planer om å "spille" på bortelaget? En ting er sikkert; En slik operasjon blir jævli dyr:-)

Solvik sa...

Hehe. Nei, ingen planer. Jeg tror det er teoretisk umulig å gjøre unge Solvik om til en vakker kvinne. :-)

Anonym sa...

Jeg opplever denne artikkelen veldig trist. Her har vi en sammenblanding av begreper. Her brukes transperson, transvestitt og transseksuell om hverandre.
For de som opplever seg som noe midt i mellom kvinne og mann, så er dette sikkert genialt. Men for de som har en klar kvinnelig identitet, så er dette helt håpløst. Personer i Thailand med diagnosen transseksualisme blir ikke anerkjent som det kjønnet de er. Synes det er hårreisende at det blir fremstilt som noe positivt at de får lov til å jobbe som flyvertinner. Det skulle vel bare mangle. Det burde vel være naturlig at man fikk lov til å jobbe med det man har lyst til.

Anonym sa...

KVALMT, FEIL OG FORKASTELIG!!

nå skal HOMSER GNI DEG I TRYNET PÅ FLY OG?

DETTE ER FOR MYE.....jævla TULL OG PISS DET HER

Solvik sa...

17. februar 2011 18:12; dersom du har flydd en del har du allerede blitt betjent av homofile/lesbiske personer uten at det har vært et stort problem.

Anonym sa...

mmmmm...Deilig ;-)

Anonym sa...

Nøden i Honingsvåg !
Må le , er vel en grunn til navnet kansje ? eller beliggenheten der nord ?
vi får håpe at jentene fra Murmansk fixer dette så slitne fiskere får en drittdag på havet
:-)