tirsdag 19. mai 2009

Norges mest populære film!

Èn av de filmene i Norge som får størst publikumsoppslutning over tid, er Nordkapp-filmen. Den nyeste versjonen, laget av Nordisk Film og TV, har premiere i dag.

I et storslått arrangement inviterer Rica til premierefest med film, mat og drikke.

Nordkapp-filmen vil få millioner av seere de neste årene. Hvert år besøker over 200 000 turister Nordkapp-platået. I løpet av ti år vil over 2 millioner personer se filmen. Ingen norske kinofilmer slår dette tallet.

VG har lagt ut noen flotte bilder av den nye filmen.

Til tross for at enkelte politikere over tid har prøvd å skremme Rica fra Magerøya, beviser selskapet at Nordkapp fortsatt er et viktig område. Filmen og renoveringen av kinosalen, er ett av mange bevis på den påstanden. Rica, lykke til med premieren!

4 kommentarer:

Øyvind Bye Skille sa...

Vet du om produsenten har noe på nett?

Eller må jeg vente til jeg er på øya med å få et glimt?

Anonym sa...

Nordkapphallen er viktig for Rica. Det ville jo være dumt å tro noe annet Bønna. Nordkapphallen er jo gull kalven til Rica og adm direktør Wold. Det var vell på høy tid at det kom en ny film på Nordkapphallen. Rica kunne vell heller ikke forsvart en høyning i inngangs billetten om de ikke hadde gjort denne innvesteringen.

Kan ikke se at Rica har kjent sin besøkelses tid når det gjelder Nordkapp Reiseliv og dens skjebne fremover. Håper virkelig at både Nordkapp Kommune og Rica som de to største aksjonærene i NR tar action slik at vi ikke står uten NR etter at sesongen er over. Så visst Rica kunne svi av 10 millioner på en ny Nordkapp film så kan de også se seg råd til å være med å hjelpe NR som nå er inni en vanskelig periode, men det er vell kanskje å håpe for mye.
Når det er sagt så håper jeg Rica sentralt snart ser at sittende direktør for virksomheten på Magerøya ikke i noen særlig grad er med på å bygge opp reiselivet i Nordkapp, men heller det stikk motsatte. Det er vell kanskje ikke så nøye så lenge en tjener penger.
Ved neste korsvei bør de ansette en direktør som har karrisma og som fronter Rica og reiselivet i Nordkapp på en positiv måte.
Ha en fortsatt fin kvell.

Solvik sa...

Øyvind, hei. Jeg vet faktisk ikke. Jeg tror ikke det ligger noe på nett, men er ikke sikker. Unntaket er vel snutten som Destinasjon 71* Nord fikk laget for noen måneder siden. Den filmen ligger på nett, blant annet YouTube.

Anonym, jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på det du skriver. Du virker negativt innstilling og det er ikke jeg. Rica har ikke et lovpålagt ansvar til å betale mer til Nordkapp kommune eller til Nordkapp Reiseliv. At selskapet kunne tatt mer ansvar i lokalsamfunnet, er en debatt det ikke er en fasit på.

Anonym sa...

Selvsagt har ikke Rica et lovpålagt ansvar å betale mer til Nordkapp kommune og Nordkapp Reiseliv. Nordkapp som varemerke står sterkt i reiselivet og Rica har den gleden av å kunne skumme denne fløten ved å ta seg godt betalt for å komme inn på Nordkapp. Selvsagt skal en kunne ta seg litt betalt for å besøke Nordkapphallen, men langt i fra den summen de i dag tar. Det koster å forpakte et opplevelsesenter.

Jeg tror at Rica på sikt hadde tjent på å bidratt mer til lokalsamfunnet.