søndag 24. mai 2009

Jensen med nye tanker!

Det er en glede å registrere at Nordkapp Høyres Lars Helge Jensen vurderer å sette vaktmestertjenesten ut til private aktører. Hvis han fremmer forslaget, vil det ikke bety privatisering av vaktmestertjenesten. Kommunen skal fortsatt stå for finansieringen, men organiseringen blir bedre og mer oversiktlig.

Et eventuelt forslag vil ikke få flertall, fordi de andre partiene er skeptiske til å effektivisere driften i Nordkapp kommune. Kun Fremskrittspartiet vil støtte tanken som Jensen lanserer.

Et forslag vil starte en prosess som kan gi hyggelig resultat om noen år.

Mer på bloggen til Nordkapp Høyre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er nok et fornuftig forslag fra Nordkapp Høyre. Jeg mener at Nordkapp kommune har for mange vaktmestere i drift i dag. Det er jo bare å prøv å følge med dem hva de gjør på jobb iløpet av dagan. For meg virker det som om det er mange private gjøremål som blir gjort iløpet av arbeidsdagen. Å det mest utrulige er at skal vaktmesteran hente en planke på byggmakker så er dem to stykker i bilen for å hente den. Nei politikere våkne opp her er det mange penger å spare. Æ trur at det rimeligste alternativet for kommunen er at dem leier inn vaktmester tjenester fra uteforståendel, da slipper de også tenke på sykemeldinger, arbeidsgiver ansvaret, forsikringer, biler, osv.

Solvik sa...

Jeg støtter også tanken fordi jeg er for konkurranseutsetting. Jeg er ikke for fordi noen mener dagens ansatte gjør en dårlig jobb. Det tror jeg ikke, men organiseringen blir bedre og konkurranse er lønnsomt på alle felt.

Høyre har ikke fremmet dette forslaget. Det er kun høytenking av Lars Helge Jensen, og han og partiet bør fremme forslaget. Problemet med det politiske systemet i Nordkapp, er at det er altfor få forslag som blir realitetsbehandlet. Der har Høyre over tid vært dårligste gruppe i kommunestyret.

Anonym sa...

Tanken til Lars Helge er ihertfall meget bra. Hvis høyre klarer i bli flinkere til å tenke sånn så burde det være muligheter for et bra valg neste periode. Æ frykter at vi får Tore Fosse som ordører neste gang å da trur jeg at folketallet virkelig synker