fredag 6. november 2009

Torger i NRK

SVs uansvarlighet får dekning hos NRK, som omtaler at partilederen ønsker å sperre veien til Nordkapp-platået èn dag sommeren 2010.

Det verste er at det er mulig å gjennomføre en slik aksjon uten å bryte loven. Dersom pøbelen bryter loven, håper jeg de får en streng straff.

Jeg har laget en meningsmåling om saken. Støtter du aksjoner på veien til Nordkapp-platået sommeren 2010? Svar ja eller nei. Meningsmålingen ligger oppe til høyre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Som æ sa tidligere så dersom det blir en aksjon så skal æ personlig betale en enveis billett til Russland for Torgeir Samuelsen. Slik politikk viser jo bare hvor inteligent enkelte SVere er. Det er som med politikere som med foreldre. Alle kan bli politikera og foreldra men man må ha sertifikat for å kjøre bil. Utrulig.

Anonym sa...

Det her er en aksjonsform som ble anvendt i Vardø for 4-5 år tilbake: "Får ikke vi det som vi vil (Les: statlige arb.plasser til Vardø) legger vi ned vervene". Her skal Torger aksjonere for å få Rica til å ikke bare "hente" penger ut fra Nordkapp, men også betale LITT tilbake. Om ikke Rica betaler 10 mill, men "bare" 5 mill., så har jo aksjonen vært vellykket!

Solvik sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Solvik sa...

Anonym 2, det er bred politisk enighet om dialog med Rica. Selv om de aller fleste er enige om at ingen kan kreve noe fra Rica, fordi konsernet allerede betaler det de skal betale i form av skatter og avgifter. Selv om kommunen ikke kan kreve noe, er det nedsatt et utvalg som skal gå i dialog med konsernet.

Torger Samuelsen oppmuntrer ikke akkurat til dialog med sitt utspill. Hvis han er uenig i skatte- og avgiftspolitikken, bør han sørge for å forandre politikken. De rødgrønne, altså Ap, SV og Sp, har flertallet i Stortinget. Hvis de er motstandere av et privat næringsliv, festeavtaler, eiendomsrettigheter, dagens skatte- og avgiftspolitikk, har flertallspartiene den politiske kraften i nasjonalforsamlingen til å foreta endringer av den politiske kursen.