mandag 2. november 2009

Galskap!

Hvordan skal SV og Torger Samuelsen få borgerne og næringslivet til å følge lover og regler, når de selv tar til ordet for å bryte lovverket eller være helt på kant med lovverket?

Torger Samuelsen er avhengig av at borgerne ikke gir blaffen i politiske vedtak. Han er lokallagsleder i et parti som ønsker et skyhøyt skattenivå og som forsvarer innskrenket eiendomsrettigheter. Hvis folket gir blaffen i regjeringen og stortingsflertallet, vil samfunnsmodellen han forsvarer rakne totalt.

Det er i et intervju med Radio Nordkapp, at Samuelsen ymter frem på om å sperre veien til Nordkapp-platået èn dag neste sommer.

Jeg er veldig uenig i aksjonsformen, og kan ikke tenke meg at Høyre vil støtte Samuelsens tanker. Rica betaler det de skal betale til staten og kommunen. De som mener selskapet betaler for lite eller for mye, må prøve å endre skattesystemet.

Ifølge dagens lovverk har ikke Rica en plikt til å betale mer til Nordkapp kommune enn det selskapet allerede gjør, blant annet gjennom eiendomsskatt. Vi skal være glade vi har private aktører i kommunen. Det er de som betaler velferden som Samuelsen & co deler ut.

Hvis Nordkapp-turismen er så ille som Torger Samuelsen fremstiller den, hvorfor har SV jobbet for en skattefinansiert cruisekai som vil påføre kommunen ”ekstra utgifter”? Hvis turistene koster kommunen penger, vil det være galskap å legge til rette for flere besøkende. Ikke sant, Torger Samuelsen?

SV er et skummelt parti, og Samuelsens Nordkapp-utspill er bevis mer enn nok.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nå synes jeg at Torgeir Samuelsen går litt for langt. Stenge veien til nordkapp en dag til sommeren. Dersom dette er mulig å få gjennomført så akter jeg personlig å sponse Torgeir Samuelsen tilbake til russland så han kan styre der borte ilag med alle de andre kommunistene.