fredag 11. september 2009

Sykdomstegn

Velferdsstaten kommer til å råtne på rot hvis utviklingen fortsetter. I dag ble det kjent at hver eneste skattekrone fra over 681.000 nordmenn må til for å betale Norges unormalt mange uføretrygdede.

Hvis tallet på uføretrygdede fortsetter å øke, vil det ikke være penger igjen til mange andre skattefinansierte ordninger som skole og helse. Antall nordmenn på ulike trygdeordninger, er den største utfordringen for politikere som forsvarer velferdsstaten for enhver pris.

Jeg kritiserer ikke personer i Nordkapp som går på utføretrygd, men jeg kritiserer politikere som har laget et system som gjør det ulønnsomt å jobbe. Jeg stemmer Høyre på mandag!

1 kommentar:

Anonym sa...

E jo enkelte som spekulere i å komme sæ på uføretrygd. Skulle vært MYE vanskeligere å kommet gjennom nåløyet for å få denne formen for trygd. Enkelte syt og klage for ingenting. Mange av dæm her hjemme på berget i H-våg også.

En anna ting som æ syns e merkelig, e at folk som går på uføretrygd har mulighet for å kunne jobbe ved siden av. Altså tjene ekstra selv om en får uføretrygd fra staten. ENTEN e du arbeidsfør eller ikke.

Har jo eksempla på folk som e blitt veldig så arbeidsfør etter at dæm e innvilga uføretrygd.

Når det nesten lønne sæ å gå på trygd i samfunnet da e nokka veldig galt.

Kjedelig at en må betale skatt, eller æ kalle det RAN av staten for at enkelte skal kunne gå hjemme å klø sæ i ræva. Sant som du sir Bønna, samfunnet rotne på rot til slutt.

Æ stemme borgelig på mandag. Så langt til høyre som en kommer.

Godt valg.

Mvh
Honnigsvåging som jobbe for pengan.