fredag 11. september 2009

Jeg stemmer Høyre og elsker Erna Solberg

Redaktøren har bedt medlemmene i Liberalerens redaksjon redegjøre for valget vi skal ta 14. september. Mitt valg vil bli gjort i ren kjærlighet til Høyres leder, Erna Solberg.

Les hele artikkelen i Liberaleren.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er større sjanse for å få Erna i regjering om du stemmer FrP i år, ifølge dagens måling står mellom meg og APs Inga Lill...kan være det avgjørende mandatet, vettu:-))

Anonym sa...

Vel min kjære bror. Noen ganger kan kjærlighet gjøre en blind.

SÅ mitt råd til deg som bror og landsmann, ikke stem utfra kjærlighet, men fra hodet. Da vet du at det blir en frp stemme fra deg også.

Godt valg.

Stein

Solvik sa...

Kjære bror, du kan for lite om partiene og tydeligvis om meg. FrP er utenkelig! Men jeg ønsker en ny regjering, og der må FrP på innflytelse på en eller annen måte.

Stein sa...

Hei igjen !!

Kan nok om partiene til å se at det er kun frp som kan stoppe foråtnelsen av det norske samfunnet. Du sier det jo selv i ett annet innlegg har at samfunnet vårt råtner på rot. Det har nok dessverre ditt kjære høyre vært med på.

Kommer ikke Frp med i en eventuell ikke sosialistisk regjering, så håper jeg dem sier nei til alt de ikke er enige i, selv om det betyr 4 år med kaos i landet.