mandag 4. februar 2008

Pøbler!

Nå vet jeg hvorfor Tore Roger Andreassen, Per Roar Nilsen, Stig Erling Kristiansen, Knut Krupa Karlsen og mange andre sosialdemokrater i lokalsamfunnet ikke har respekt for den private eiendomsretten. Forklaringen er ganske enkel: De heier på Manchester United, pøbellaget nummer 1 i England.

I 2006/2007-sesongen ble 1418 personer arrestert i forbindelse med fotballkamper i den øverste divisjonen i England. Verstingen var Manchester Uniteds supportere, med Chelsea like bak. NRK gir deg pøbeltabellen.

Liverpool, mitt lag, laget over alle lag, ligger midt på tabellen. Det betyr at for få liberalister heier på Liverpool. Vi med respekt for eiendomsrett og andres liv, bør styrke vår stilling i Liverpool, ikke sant Bent Johan og Kjetil? For øvrig er vel Fulham laget til ekte høyrepolitikere. Omtrent ingen bråkmakere heier på Fulham, og det er i tråd med lov og orden partiet Høyre.

1 kommentar:

Anonym sa...

We won it two times without killing anyone! Forøvrig er det én hendelse som gjør at Liverpool fortsatt har noen trofeer fler enn Manchester United; MUNCHENULYKKEN

SEK