fredag 21. november 2008

Kjerringa er gal

Jeg bør ikke skrive om henne på bloggen, fordi jeg blir så forbanna. Hun fortjener ikke at også jeg bruker energi på henne. Alle som kjenner ”oss” vet hvorfor jeg skriver kjerringa er gal. De samme personene forstår også hvorfor jeg er forbanna.

Jeg sa det til han millioner av ganger. Det er ditt liv og du bestemmer, men hun utnytter deg. Gjør det slutt! Han fulgte hjertet og ikke hodet. Han jobbet, jobbet, jobbet, sov, hadde sex og jobbet. Resultatet ble en god inntekt, tre barn og ufatterlig mange problem med kjerringa som han heldigvis har forlatt. Ja han gjorde dumme valg, men det gjør vi alle en gang i blant. Det største problemet er ekskjerringa.

Mitt ankepunkt, og derfor kom jeg med rådet, er at kjerringa utnyttet han økonomisk. Hun har nesten aldri jobbet. Eller jo; jobben hennes har vært å føde barn, og der har hun vært knallgod. Hun utnyttet han økonomisk og da det ikke var mer penger å hente, tok forholdet slutt. Da kunne hun leve på skattefinansierte ordninger som det kryr av i sosialdemokratiske Norge. Før, altså alle dagene før den i dag, var jeg forbanna på ordningene og ikke på kjerringa. Jeg har alltid ment at det er systemet en skal ta, og ikke alle som utnytter systemet. Nå er jeg så møkklei hele kjerringa at har jeg lyst å ta henne. Lyst å legge min vekt på henne å klemme ho flat. Hun lever på mine skattepenger, og hun har planlagt det. Jeg, vi og oss må betale for at hun kan holde et helvete med personer som står meg svært nær. Det er sosialdemokrati, men det er jævla urettferdig.

Jeg har levd, uten å nå kokepunktet i mange år. I dag etter at jeg fikk en melding, eksploderte jeg. Jeg har tidligere ment at hun kun var kynisk. Nå har jeg forandret mening. Hun har gått fra kynisk til rape gal på min skala. Hun lyver, og lyvingen tar aldri slutt. Hun lyver til advokater og til barneverntjenesten. Hun går i jakker til folk, kun for å fjerne gode bevis. Hun gjør alt hun kan for å beholde inntekten sin, altså sine barn. Når foreldre ikke tenker på barna, men kun på seg selv bør noen bjeller ringe. Det er ufatterlig at kjerringa får holde på med det samme spillet år etter år, mens den mannlige parten sliter med å få endene til å møtes på grunn av en kamp der reglene for kamphanene er ulike.

11 kommentarer:

Anonym sa...

hei Bjørn Magne.
æ e så sinnsykt enig med dæ. begynne å bli redd for hva blir det neste hun kommer med. vi må bare slå ring rund vår felles venn, å støtte å hjelpe han til å holde mote oppe. æ kan godt legge mæ lamme dæ oppo ho, da reiser hun seg aldri igjen
EU

Solvik sa...

Kom en ny anonym kommentar som ikke ble publisert fordi navn var nevnt. Jeg er likevel veldig enig med den anonyme.

Anonym sa...

Det kommer nok mere dritt fra "kjerringa" ,vær sikker .
U.O

Anonym sa...

Det kommer nok mere dritt fra "kjerringa" ,vær sikker .
U.O

Anonym sa...

Er det noen mulighet for at hun er foredragsholder på kurset "Ta roret kjerring"?

Anonym sa...

Bønna! Ser hva som blir skrevet å vet sånn høverlig årsaken, hører og om støtte gruppe på facebook. Er dette det moderne bygdedyret?

Solvik sa...

Nei anonym, jeg tror ikke dette er bygdedyret.
Det er ei dame som har vært utrolig kynisk gjennom mange år. Og det er ikke ulovlig å være kynisk. Hun har kun utnyttet et system og en person som har latt seg utnytte. I det siste tror jeg det har bikket litt over. Jeg mener hun har gått fra kynisk til gal, og baserer det på en e-post hun har sendt ut, pluss rapporter jeg får fra personer i Honningsvåg.

Anonym sa...

Får det første vil jeg si at jeg ikke på noen måter forsvarer personen som blir hengt ut. Når jeg spør om dette er det moderne bygdedyret, så mener jeg selvsagt ikke henne, men bla bloggen din og støttegruppen på facebook.

Solvik sa...

Nei anonym, jeg regner ikke bloggposten som et moderne bygdedyr. Det var ikke ment slik.

Bloggposten inneholder like mye politikk og angrep mot sosialdemokratiet som et angrep på en spesiell person. Og bloggposten er slik jeg ser det langt innenfor det som skal kunne tolereres innenfor ytringsfriheten.

Facebook-gruppen kan ikke jeg nok om, og kan ikke svare for personen som har etablert gruppen.

Anonym sa...

Hei Bønna...
Vi har vel alle hørt om denne saken, igjennom kjentfolk. Jeg er overrasket over at ikke noen kan gripe inn og stoppe denne gale kjerringa. Jeg har skjønt det sånn at det er ingen som kan gripe inn og hjelpe han. Stå på er min opppfordring, ikke la deg bryte ned av ho, stå på vis oss at vi menn også har en mulighet i denne kjerringstyrte hverdagen.

B.H.

Solvik sa...

Hei BH, ingen fare med meg. Jeg bryter ikke sammen, men jeg blir irritert og innrømmer det. Jeg liker ikke at barn utnyttes fordi at systemet er lagt opp slik at voksne får muligheter til å profitere på barna.

Jeg tror også det går bra med han som rammes. Jeg er litt imponert over at han er rolig og ikke mistet besinnelsen. Jeg tror ikke jeg hadde vært like rolig hvis jeg var i hans sko.