tirsdag 18. november 2008

Georg Apenes ekskludert – trodde det var en fleip

Jeg fikk en e-post i kveld om at Georg Apenes var ekskludert fra Fredrikstad Høyre. Jeg skrev tilbake ”Go morn”. Jeg trodde det var en spøk, helt til jeg besøkte VG Nett i kveld. Med stor overskrift stod artikkelen om at Datatilsynets leder var ekskludert fra Fredrikstad Høyre.

Jeg kjenner ikke til alle uttalelsene Apenes har kommet med i forbindelse med nominasjonen, men som medlem av Høyre har han lov til å ha en mening. Han har også lov å fortelle hva han mener offentlig, selv om språkbruken ikke er i tråd med det Østfold Høyre mener er et parlamentarisk språk. Høyremedlemmene må få ha ytringsfrihet i eget parti.

Nei, jeg er ikke redd for å bli ekskludert fra Nordkapp Høyre. Til det er partiorganisasjonen altfor dårlig. Først må styret ha et ordentlig møte, så må det fremmes forslag og tilslutt må det være votering. Alt dette er omtrent fremmedord for personene i styre og stell i Nordkapp Høyre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Når slikt kan skje i partiet Høyre, og med Apenes. Er jeg redd for at sånne metoder lett kan smitte over til andre partier også. Slike ufine og useriøse vedtak trodde jeg hørte Stalin-tiden til. Beklager østfold Høyre men dette håpløse vedtaket kan da umulig være forankret fra sentralt hold, eller hva sier du Erna Solberg ?

TMS

Solvik sa...

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=524487
Som medlem av Høyre er det godt å ønske Georg Apenes velkommen tilbake til partiet. Et syn for to dager siden og et nytt syn i kveld. Det er lov å tenke før en avgir stemmetegn.