torsdag 19. juni 2008

Fosse seiler opp

Kan Tore Fosse bli stortingsrepresentant?
Ja hvis Alta SV får bestemme, da blir han det.

I Finnmark SVs nominasjonsprosess har Alta SV foreslått Tore Fosse som førstekandidat på Finnmark SVs liste. Det er Altaposten som kommer med denne nyheten. Jeg skal innrømme at jeg er overrasket. Jeg trodde ikke Tore hadde rikspolitiske ambisjoner. Det er fortsatt tidlig i prosessen, så mye kan skje. At forslaget kommer fra Alta SV er et sterkt signal. Det er et stort kommuneparti som i dag har stortingsrepresentant Olav Gunnar Ballo som medlem.

Det hadde vært artig med en fast stortingsrepresentant fra Nordkapp. Vi trenger en direktelinje til Stortinget, og det vil Tore Fosse uten tvil være. Han er ikke bare opptatt av Nordkapp, men av hele kystfinnmark.

Jeg jubler for Tore Fosse, men håper likevel at han ikke blir stortingsrepresentant. Vi trenger direktelinje til Stortinget, men ikke stortingsrepresentanter fra SV. Nå må Nordkapp og Finnmark fokusere på privat sektor og omstilling i offentlig sektor og det er ikke SV-politikernes sterkeste sider. Torger Samuelsens utskjelling av Rica fra kommunestyrets talerstol er et bevis for at SV er fiender av det private næringsliv.

(Bildet hentet fra http://www.radionordkapp.no/)

Ingen kommentarer: