tirsdag 26. august 2008

Chris Joy blir tatt?

Jeg har nå videresendt en e-post til en mann som er villig til å hjelpe meg for å skaffe informasjon om Chris Joy. Jeg vet ikke om han klarer det, men hvis svaret blir positivt vil jeg bli en glad mann.

Mannen vil selvsagt få tusen kroner for jobben, slik jeg lovte.

Jeg innbiller meg at Chris Joy er en ensom gutt på nesten 30 år. Jeg tror han lever på en eller annen form for trygd. Jeg er spent på om jeg treffer. Jeg håper jeg får den hjelpen jeg trenger. Jeg har lyst å spise Chris Joy til kvelds!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Er det så vanskelig å ta ballen at du må gå etter personen i stedet?

Anonym sa...

Da vil jeg minne om at Chris gjentatte ganger har kommet med trusler mot bl.a. undertegnede, og at han ofte i diskusjonsgruppen "no.samfunn.politikk.diverse" har hevdet at han ville gå inn for å ta livet av de 99,5% av menneskene som anser skatter for å være et meget nødvendig onde.

Anonym sa...

Chris Joy er en legende. Han er ikke bare kjent fra fora som blogging.no eller diskusjon.no, men også fra de gamle tidene på IRC. Han har nok opprørt flere sosialister enn vi vil gjøre på lenge, selv med intens innsats. CJ er sosialistkritiker nummer 1.

Chris Joy synes jeg er det trollet som har klart å gjøre seg mest bemerket, dessuten tar CJ for det meste logikk og fornuft alvorlig når man prøver å anvende det mot ham.

Derfor fortjener han å bli sett på som en legende. At du skal prøve å "ta" CJ som privatperson, er helt usmakelig. Du har kanskje blitt fornærmet av Chris Joy sine velformulerte (og også ofte underholdende) personangrep, og nå vil du hevne deg? Patetisk!

Solvik sa...

Du må gjerne mene Chris Joy er en legende. For meg er han en lite sympatisk signatur som har ufyselige holdninger ovenfor andre borgere. Hans holdninger ovenfor homofile er skammelig.

Jeg føler meg snill som publiserte kommentaren til Øyvind. Jeg lover å ikke gjenta det i fremtiden.

Anonym sa...

Hehe, Chrisjoy-pusen lever stadig, ja :-) ..og klarer å provosere. Morsomt.