tirsdag 18. september 2007

Påminnelse!

Finnmark Arbeiderparti har engasjert seg i konstitueringen i de forskjellige finnmarkskommunene. Litt rart at Ingalill Olsen og styret i fylkespartiet er så inkonsekvent som dette.

Vedtaket fra Finnmark Arbeiderparti:
Styret i Finnmark Arbeiderparti viser til de pågående forhandlinger i forbindelse med konstitueringen. FAP ber alle lokallag om å ikke samarbeide med Fremskrittspartiet under konstitueringen.
Arbeiderpartiet har gått til valg på at Frp,s politikk er det helt motsatte av sosialdemokratisk politikk. Det vil derfor være helt unaturlig at et lokallag utgått fra Dna samarbeider valgteknisk med Frp.
Vi ber våre tillitsvalgte og våre lokallag ta hensyn til dette klare rådet fra fylkespartiet.


Det er kanskje på tide å minne Finnmark Arbeiderparti om at Evy Ann Midtun ble fylkesordfører gjennom valgteknisk samarbeid med Fremskrittspartiet i Finnmark fylkeskommune i 1999. Hans Arvid Hansen ble ordfører i Nordkapp gjennom valgteknisk samarbeid med Nordkapp Fremskrittsparti i 1991. Det som skjedde i 1999 har jeg ikke spesielt stor kunnskap om, men Nordkapp-avtalen fra 1991 vet jeg alt om. Hva har gjort Fremskrittspartiet mer uspiselig nå i forhold til i 1999, bortsett fra at partiet har nærmet seg Arbeiderpartiet i stor grad gjennom et ønske om mer politisk styring på mange av områdene?

Venter i spenning på et svar!

Ingen kommentarer: