torsdag 19. mai 2011

Tjukk, gammel og kontorrotter på fotballtreninger

Bjørn Magne Solvik har funnet frem fotballskoene, Per Ivar Pettersen har tatt på seg den altfor trange drakten og Geir Magne Riise har kjøpt seg leggskinn. Denne utrente gjengen skal på fotballtreninger de neste dagene.

--Nei, nei; vi skal ikke gjøre comeback, sier en smilende Per Ivar Pettersen. Vi skal kun på fotballtreninger for å informere spillerne om Man U Fotballskole – Nordkapp. Vi trenger flere påmeldinger og vi ønsker flere lokale spillere på den internasjonale fotballskolen, sier Per Ivar Pettersen.

Bjørn Magne Solvik kan fortelle at festivalkomiteen for Nordkapp Fotballfestival har bedt trenerne om å få lov til å informere om arrangementet.

--Vi vil komme på en del treninger de neste dagene. Det er viktig at fotballgruppas medlemmer deltar på fotballskolen. Jeg synes forresten at Per Ivar Pettersen ser strålende ut i den trange drakten, sier Solvik.

Geir Magne Riise er i skrivende stund fornøyd med arrangementet.

--Det aller meste har gått som planlagt. Nå er det kun litt over én måned igjen til det braker løs. Dette blir fantastisk bra, ifølge mannen med leggskinnene.

Informasjon om fotballskolen – trykk her!

Ingen kommentarer: