torsdag 11. juni 2009

Høyres leder brukte Solviks Facebook-profil

I kveld har Marita Melsbø Nilsen, leder i Nordkapp Høyre, vært på Facebook.com. Hun er ikke en Facebook-bruker, men lånte brukernavnet og passordet til undertegnende som er sekretær i Nordkapp Høyre. Årsaken er enkel; hun ville se debatten om kommuneøkonomien.

Tidligere i dag skrev jeg følgende i profilen: Bjørn Magne Solvik mener det er flaut at Nordkapp blir en ROBEK-kommune. Det har til nå kommet inn 32 svar. Mange er enige i påstanden, mens noen få mener politikerne har gjort så godt dem kan.

Marita Melsbø Nilsen er èn av dem som er enig med meg i kommunepolitikk. Hun vil sette grenser for politikk, og mener Nordkapp kommune ikke skal bruke mer penger enn kommunen har. Derfor stod hun og Bjørn Ronald Olsen også bak det beste budsjettforslaget fra Nordkapp Høyre på år og dager da kommunebudsjettet for 2009 ble laget. Det skilte cirka 3 millioner kroner mellom Arbeiderpartiet og Høyre i budsjettvedtaket fra desember i fjor. 3 millioner kroner er egentlig en bagatell på et budsjett på 200 millioner kroner, men det er det beste Høyre har presentert på veldig, veldig, veldig lang tid.

For øvrig synes jeg det er bra at Melsbø Nilsen ikke er på Facebook. Hun bør bruke tiden på jobb og familien. Hun bør også bruke tid på å bygge partiet slik at Nordkapp Høyre får et godt valgresultat i 2011.

(Foto: Radio Nordkapp)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synes alle politikere burde profilere sin politikk på FB

Solvik sa...

Anonym, enig, men la det bli mellom oss. Jeg vil ikke ha Marita på Facebook. En lang historie. :)