tirsdag 2. juni 2009

Grasrotandelen: HT & IF – nest mest i Finnmark

Den første utbetalingen fra Grasrotandelen fant sted 2. juni. Frivillige lag og organisasjoner i hele landet kan se frem til å ta imot nesten 61 millioner grasrotkroner fra Norsk Tippings spillere.

Honningsvåg Turn & Idrettsforening havnet på 69. plass i landet med 77 808 kroner. I Finnmark ble HT & IF kun slått av HIF/Stein som fikk inn 113 555 kroner.

Dette er et fantastisk bra resultat for idrettslaget jeg er medlem av. Jeg har ikke bidratt med èn krone, fordi jeg protesterer mot den norske spillpolitikken. Dermed er jeg ikke kunde hos Norsk Tipping. Jeg føler likevel at jeg støtter HT & IF på andre måter. Derfor har jeg god samvittighet!

Ordningen med Grasrotandelen fortsetter. Det er viktig at borgerne i Nordkapp som benytter seg av tilbudene til Norsk Tipping, fortsatt støtter HT & IF gjennom ordningen som Trond Giske fikk vedtatt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Æ må bare si at du er helt ute og cyklar runt den forbannades grasrotandelen. Som en sann liberal burde du forkaste enhver tanke på et slikt projekt. Muligens kunne du støtte/fremme skiten hvis du va ultra høyre. Tenk litt Bønna!
(grasrotandelen kommer KUN de reden sterke foreningen tillgode, ikke de som trenger det)
/Jakob

Solvik sa...

Hei Jakob.
Jeg støtter ikke Grasrotandelen eller den norske spillpolitikken. Hadde det vært opp til meg eller andre liberalister, ville det ha vært fri konkurranse på dette markedet og Grasrotandelen hadde vært et fremmedord.

Når Giske likevel har fått igjennom ordningen, synes jeg det er greit at spillere i Nordkapp velger lokale organisasjoner. Jeg har naturlig nok mest sans for HT & IF ettersom det er foreningen jeg er medlem av.