søndag 7. mars 2010

Vant på oddsen i et land der gambling er forbudt

Jeg har akkurat kommet fra en flott fest. Det var utrolige diskusjoner over kalde pils og noen ytterst få Black Russian. Da jeg kom hjem, fant jeg e-posten fra spilleselskapet. Jeg vant på oddsen!

I Thailand er det ikke lov å gamble. Det er ett statlig spill, et spill som jeg vil sammenligne med gamle Pengelotteriet hjemme i Norge. Uansett er det mulig å gå rundt forbudet, gjennom ulike løsninger.

I går satte jeg penger på tre fotballkamper i England, og kupongen gikk inn. Arsenal vant, Man Utd vant og Newcastle vant. Det ble en fin liten gevinst.

Norge har, til tross for Norsk Tippings monopol, vært rimelig liberale på spill, alt fra automater til bingoarrangement. Derfor ønsker nåværende regjering å stramme inn. Siste vedtak er forbud mot betalingsformidling for pengespill.

Det eneste politikerne oppnår er et illegalt marked uten statlig kontroll. Kjære regjeringsmedlem, kom til Thailand. Her ser du hvordan et forbud fungerer i praksis!

Beklager dårlig språk i denne bloggposten. Klokken er litt over halv ni om morgenen, og jeg skriver bloggposten i sengen.

5 kommentarer:

Stein sa...

er du aleina i senga ? :)

Anonym sa...

... og når du i tillegg ikke er alene i sengen ;-)

Solvik sa...

Jeg var helt alene i sengen ja. Men sov ikke spesielt godt. Tror jeg drakk for mye appelsinjuice før jeg dro hjem.

Stein sa...

Nåja, er det andre ting enn appelsinjuicen som holder deg våken :)
Er det varmt der nede ? Bor du på Eastiny Soi 7 ?

Solvik sa...

Ja, bor på hotellet ”vårt”.
Over 40 grader, men deilig varmt.