søndag 9. august 2009

Nestleder med engasjement

Alle som tror nestleder i Nordkapp Høyre, Jan-Ove Pettersen, er snill som en pusekatt, må tro om igjen. Etter cupkampen mellom Vålerenga – Tromsø slengte han ut følgende melding på Facebook:
no e det endelig bevist,vålerenga er et forbannet skittlag. tromsø spilte årsbeste i cupen med to mann mindre.selfølgelig blir det tap men for en kamp......

Litt temperatur er positivt, også blant lokale helter. Heia Rosenborg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denne lederen for Nordkapp høyre passer godt i lederstolen. Han har jo gjort seg like bemerket i media som resten av høyre sin gruppe i Nordkapp kommunestyre.

Solvik sa...

Politikerne til Nordkapp Høyre, og i mange andre høyreforeninger i Finnmark, er fryktelig dårlige til å profilere politikken sin. Mange høyrepolitikere i Finnmark er dårlige til å forstå det politiske spillet. Jeg gir deg rett i påstanden, men nestlederen i Nordkapp Høyre er langt fra alene.

Jeg må legge til at det ikke er bedre i de andre partiene i kommunen, og det gjør meg bekymret. Skal det bli bedre, må noen trekke nivået opp. I dag er det ingen av partiene som driver spesielt godt. Unntaket er kanskje SV, men det skal Torger Samuelsen ha æren for.