tirsdag 4. august 2009

Fy flate for en deilig sommer vi har

Jeg var værsyk i juni og i deler av juli, men de siste ukene har vært fantastiske på Magerøya. Jeg tror det kommer av at Høyre har ordføreren i kommunen. En ny regjering kan gi sommer og sol i hele landet etter 14. september. Eller kanskje ikke? Men en ny regjering vil gi lavere skatter og en bedre skole!

Tilbake til sommeren som vi har. Det har vært en strålende periode. På Bryggerie` smiler betjeningen som aldri før. Søstrene Benjaminsen stråler i takt med varmegradene. Erland Johansen kjører motorsykkel lettkledd, og det er for noen et vakkert syn. Idar Magne Klemo og Sten Marvin Olsen drar på sykkelturer, og nærmer seg en distanse fra Nordkapp til Roma. Det er ikke kødd, fra Nordkapp til Roma på to uker. Ikke verst! Ada brukte fem minutt på å klippe meg, mot normalt 2 minutt. Jeg gir sommervarmen skylden for at frisørtimen ble lengre enn vanlig. Ted Åge smiler, selv om han har problem med eksdama og barnefordelingen. Sommeren er en herlig tid, og måtte det vare lenge. Det er kun ekstra koselig at Hilde Wøhni Joakimsen, Lotto-Hilde, sitter i Sør-Norge og er misunnelig på oss som er fordømte nordlendinger.

Hvorfor flytte fra Finnmark når vi med jevne mellomrom får slike sommere som vi har i år? Det er et spørsmål jeg ønsker svar på. For meg er det et mysterium at folk vi bo i byer med pendling og mange regndråper.

Lenge leve den optimistiske nordlendingen!

(Foto: Radionordkapp.no)

Ingen kommentarer: