onsdag 7. april 2010

Ønsker forslag på kulturpriskandidater

Nordkapp kommune, ved Oppvekst- og kultursektoren, ønsker forslag på kandidater til kulturprisen for 2010. Fristen for å fremme forslag på kandidater er satt til 25. mai.

Kulturprisdebatten er én av mange morsomme debatter i avdelingsstyret, selv om det er betenkelig at politikerne gjennom tildelingene definerer hva som er god kultur og hva som ikke er det.

Ulf Syversen har allerede lansert Frode Kristiansen som kulturprisvinner, selv om han bør fremme forslaget offisielt hvis Kristiansen skal være en het kandidat.

Jeg har lyst å fremme forslag på en fotballpersonlighet. Det er en mann som legger ned ekstremt med tid på fotball, og han har gjort det i mange år. Lokalt har han vært den viktigste personen for fotballgruppa de siste årene. Jeg kjenner ingen personer som jobber så mye dugnad som det denne mannen gjør. Han er fantastisk, og han fortjener heder og ære for jobben han har gjort og gjør. Jeg lar navnet forbli hemmelig, men alle som kjenner fotballmiljøet på Magerøya vil forstå hvem jeg mener.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja heller han Krupa enn han Frode

Solvik sa...

Hei Anonym, han Krupa fikk prisen i 2002 og får den ikke på nytt.
Jeg ønsker en annen kandidat fra fotballmiljøet, en kandidat som jobber med fotball mange, mange timer i uken. Han gjør det helt gratis og får sjeldent noen kompliment fra andre enn oss som allerede er i systemet. Fortsatt kan også vi bli flinkere til å skryte av de som gjør en god jobb.

SEK sa...

Det er på tide Odd Johnsen får kulturprisen!

Anonym sa...

Jeg mener at Per Ivar Pettersen burde få denne prisen, han har vært trene i mange år å er far til flerbrukshallen. Hadde det ikke vært for PIP hadde flerbrukshallen aldri stått der den står i dag. Ingen har lagt så mye arbeid ned i den som PIP har gjort, vært på dugnad alene, jobbet dugnad hjemme med den. Håper virkelig folk som gjør en shikkelig innsats får denne prisen. Har vært på dugnad selv og er det noen som har vært der hele tiden er det PIP. Den person jeg trur du tenker på har ikke vært på mange dugnader han er bare veldig flink å stå frem i media å skryte, PIP har uansett aldri fått en shikkelig takk oss folke for den jobben han har gjort som trener, styremedlem og ikke minst flerbrukshallen. Han fortjener den virkelig.