lørdag 3. april 2010

Artig å høre

Jeg har akkurat hørt Radio Nordkapps innslag om bedriftsfotballen, et innslag som er publisert på internett. Veldig artig å høre, fordi styret i fotballgruppa brukte relativ lang tid på saken fordi aktiviteten kun skulle være artig, uten at det gikk utover andre tilbud; blant annet A-lagsfotballen.

Responsen fra deltakerne er meget god og det må være deilig å høre for styremedlemmene i fotballgruppa, og for medlemmene i utvalget som jobber med bedriftsfotballen.

Jeg tipper det i vinter blir en ny sesong med bedriftsfotball.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Styret kan ikke ha jobbet veldig lenge med arrangementet. Rotete arrangement, som er preget av tilfeldigheter. Sen/mangelfull oppdatering av resultater/tabeller. Men for all del, de som spiller har det moro...

Solvik sa...

Styret har faktisk behandlet denne saken tre ganger, basert på prinsippene som styret ønsket utvalget som ble nedsatt skulle følge opp. I tillegg kom det inn noen argumenter mot bedriftsserien som styret tok alvorlig. Innslaget i Radio Nordkapp tyder på arrangementet ble så gøy for deltakerne som vi ønsket.
Sak 29/10 Bedriftsserie i fotball
Sak 38/10 Bedriftsserie i fotball
Sak 17/10 Bedriftsserie i fotball


Jeg har ikke tenkt å røpe noe fra debattene i styret, bortsett fra at vi nedsatte et utvalg som skulle stå for arrangementet. Når siste serierunde er spilt, vil bedriftsserien bli oppsummert slik at forbedringer kan bli gjort til neste gang.

For øvrig er jeg lei av anonyme kommentarer. Skriv navn og du kan bli invitert til debatt om arrangementet.