onsdag 7. april 2010

Jeg er heldig og veldig vanskelig

HT & IF er i gang med å planlegge 17.mai-arrangementet. Omtrent hver gang har jeg vært fritatt fra arbeidet, fordi jeg er imot nasjonalisme og har ikke en eneste nasjonalistisk celle i kroppen.

Jeg er heldig som kan overlate jobben til andre på grunn av politisk overbevisning, men skulle jeg gjort mesteparten av jobben ville det ikke blitt markering av 17. mai i Honningsvåg.

Jeg mener at nasjonalisme, også det som noen omtaler som positiv nasjonalisme, kun skaper vondt blod mellom borgerne. Det er vanskelig å få til en liberal innvandringspolitikk når den norske befolkningen forguder flagget, 17. mai, OL-prestasjoner, det norske landslaget osv. Det er en av de viktigste grunnene til at jeg er skeptisk og imot 17. mai. Jeg engasjerer meg ikke stort i arbeidet, og har heldigvis fått aksept for det i HT & IF de siste årene. Ja, jeg vet dette er en uvanlig holdning fra en Høyre-mann, men jeg mener det er en sunn holdning. Hadde alle tenkt som meg, ville rasisme mot utlendinger vært fremmede ord i lokalsamfunnet.

Litt om 17. mai på bloggen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

FJOTT !

Anonym sa...

"Hadde alle tenkt som meg......:"? I anledning 17. mai får jeg vel bare si HURRA til at man IKKE gjør det!