fredag 16. april 2010

Nesten helt nedbrutt, men…..

I går, altså torsdag kveld, dro vi til restauranten som Erik Sørensen eier. Ja, det er den kjente bareieren som er medlem av Kystpartiet. I tillegg til en bar driver han også en flott restaurant. Hver torsdag har han buffé, en fantastisk buffé med blant annet ribbe. Jeg hadde sultet hele dagen, slik at maten på Beach-klubben skulle smake best mulig.

Etter en ellevill Songkran-feiring dro vi med mopedtaxi til området restauranten ligger. Det var med livet som innsats! Da vi kom frem oppdaget vi, til vår enorme skuffelse, at buffeen var borte. Ingen fikk servert Sørensens fantastiske ribbe med tilbehør på denne torsdagen. Jeg slang ut noen nordnorske gloser. Serveringspersonellet smilte, nikket og jeg fikk en god klem. Vi var alle enige om at det er vanskelig å stole på personer som tilhører Kystpartiet.

Som plaster på såret laget kokken noe fra en imponerende meny. Jeg fikk biff med løk og tilbehør. Biffen smeltet i munnen, og det var et fantastisk deilig måltid. Den var akkurat like god som det Jakob lager på Corner i sine beste stunder. Fantastisk! Buffeen, skiene i baren og Kystpartiet ble raskt glemt, på grunn av en fantastisk biff og et strålende alternativ for ribbe med svor.

Erik Sørensen, du er allerede tilgitt. Restauranten din har mer å tilby enn ulike buffeer.

Ingen kommentarer: