torsdag 10. mars 2011

Invitasjon fra Venstre

Jeg er én av mange som er medlem/sympatisør av Høyre som i dag har fått invitasjon til å bli med i Venstre. Den lokale Venstre-lederen Kim Sandberg var rask med invitasjonen.

Hadde det vært et Venstre-lag i kommunen da jeg meldte meg ut av FrP i 1994, kunne jeg i dag vært medlem i det liberale partiet. Venstre var ikke representert i Nordkapp og derfor valgte jeg Høyre. I år har jeg unnlatt å betale medlemskontingenten fordi jeg er skuffet over Nordkapp Høyre som i hele denne perioden har støttet opp om AP-politikk. AP-politikk i Nordkapp er en blodrød politikk og resultatene er ikke spesielt gode.

DLD-vedtaket i stortingsgruppa har sørget for at giroen med medlemskontingenten ble kastet i søppelbøtta. Det er utenkelig å være med i et parti som leker med personvernet.

Jeg har takket nei til invitasjonen fra Nordkapp Venstre. Jeg har gjort min politiske jobb i Nordkapp og det vil gå mange år før det kommer noen som for eksempel fremmer flere forslag enn det jeg har gjort i folkevalgte organ.

Men, men; jeg kan godt stemme Venstre ved høstens kommunevalg, men det betinger at Kim Sandberg & co stiller liste. Vi trenger gode liberale alternativ, noe DLD-saken har bevist på en ypperlig måte.

Jeg synes høyreprogrammet er veldig godt, men sentrale høyrepolitikere må følge programmet. Høyreprogrammet er fremmedord i Nordkapp Høyre. I går brøt også stortingsgruppa valgprogrammet for perioden 2009 – 2013.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor god politisk jobb man har gjort er vel neppe synonymt med antall forslag som er fremmet? Spør du meg så må det være kvaliteten på disse som teller. Heller 2 gode forslag istedenfor 20 "luftslott".

Solvik sa...

Det jeg har foreslått er forankret i partiprogram eller i eget parti, enten som FrP-politiker eller høyrepolitiker. Ikke alle forslagene jeg har ivret etter selv, men slik er demokratiet.

I forrige periode var jeg Nordkapps mest aktive politiker i antall protokollerte forslag med fire møter i året. Det bør si litt. Ja, alle partiene i Nordkapp har partiprogram som gir store rom for å drive politikk.