tirsdag 29. mars 2011

Useriøse Høyre

Da er det endelig bestemt; jeg betaler ikke medlemskontingenten til Høyre i 2011. Høyre og AP er enige om datalagringsdirektivet, et klart brudd med Høyres program vedtatt av landsmøtet.

Jeg er skuffa. Først og fremst fordi Høyre skal være et personvernparti. I Høyres organisasjon er det, ifølge partihøringen, klar motstand mot direktivet. Stortingsgruppa følger partiledelsen som i lang tid har støttet DLD.

Jeg tror de aller fleste av oss lever godt med DLD. De som vil utøve alvorlig kriminalitet og terror, vil utnytte de mange smutthullene som ligger i direktivet. Det alvorlige er at politikerne nå trår over en terskel for overvåking av borgerne. Hva blir det neste, når det politiske flertallet skjønnet at trafikkdata ikke er nok?

Høyre har mistet troverdigheten i personvernspørsmål. Partiet har opptrådt useriøst. Måtte Erna Solberg & co bli straffet hard ved neste valg!

Wenche Foss er død, veldig trist. Verre var VGs oppslag om DLD. Useriøse Høyre!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg støtter kommentaren din fullt ut, men vil bemerke at dette ikke er noe nytt eller sensasjonelt. Høyre har alltid støttet Arbeiderpartiet i dets autoritære bestrebelser. Tilogmed da Ap/LO tok kontroll over politiet og drev med massiv ulovlig overvåkning var Høyre stilltiende med på det. Den eneste forskjellen fra dengang er at begge partier gjør den uverdige virksomheten lovlig.

Øyvind Sæther sa...

Dette gikk som ventet, jeg skrev for mange år siden at DLD ville bli vedtatt i Norge. Og jeg skrev at Høyre ville være med å vedta dette for lengesiden.

Nå er det bare å kjøre på med Tor-servere, folkens, fyll den norske DLD-databasen med masse tilfeldig søppel fra tilfeldige utenlandske brukere og krypter alle egen forbindelser på en måte som gjør DLD-informasjonen totalt verdiløs. :-)

DLD vil bare ramme naive lovlydige dataukyndige folk.. Datatekniske mennesker & kriminelle kommer til å unngå DLD, folk flest vil bli totalovervåket. :-/

Stein sa...

Håper du brenner alle broer til drittpartien høyre