mandag 2. august 2010

Utd-skole i Nordkapp?

I morgen har vi styremøte i fotballgruppa, et spennende møte med mange saker. Én av sakene er å evaluere The Liverpool Way Fotballskole. Vi skal også ta en avgjørelse om vi skal takke ja til tilbudet vi har fått, om å arrangere en Manchester United-skole i Honningsvåg.

Jeg skal ikke forskuttere et vedtak, men det hadde vært sabla spennende med et nytt besøk. Legender fra fotballøya har vist at de kan.

Det som gjør meg betenkt, er økonomien i prosjektet. Vi tjente ikke penger på The Liverpool Fotballskole og fotballgruppa har ikke økonomi til at vi kan leke med medlemmenes penger. Årsaken til at fotballfestivalen gikk rundt økonomisk, er bidragene fra næringslivet. Uten alle støttespillerne hadde vi omtrent vært konkurs i dag.

Jeg får bruke natta til å tenke hvordan jeg skal bruke stemmeretten i morgen. Gi gjerne tilbakemeldinger i formen av én kommentar.

1 kommentar:

SEK sa...

Med erfaringene fra årets fotballskole i bånn blir det en bedre og fulltallig skole til neste år. Og da blir det også penger i kassa. UNITED WE STAND!