tirsdag 10. august 2010

Rådmannssaken på E24

Rådmannssaken, altså da formannskapet ga uttrykk for mistillit til Arnhild Ramseng, er omtalt på E24.

Jeg er fortsatt en særing og mener det er politikerne som gjorde en dårlig jobb og ikke eksrådmannen. I tillegg mener jeg bestemt at politikerne burde skjønt at det er vanskelig å finne en ny rådmann, noe prosessen etter 2008 har bevist.

Les artikkelen. Faktisk den første artikkelen, så vidt jeg kjenner til, der Ramseng forteller deler av sin historie.

Les hva jeg har skrevet om rådmannssaken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mulig du har rett at det er politikerne som har gjort og fortsatt gjør en dårlig jobb her i kommunene. Jeg er nok enig i at rådmannen har blitt en syndebukk i den her prosessen, jeg trur at rådmannen kom over noe som hun ikke skulle se og derfor ble hun fjernet av diverse politikere.

Solvik sa...

Anonym, men hun ble ikke fjernet av politikerne. Etter at formannskapet viste manglende tillitt til rådmannen, sluttet hun i jobben. Faktisk rimelig umiddelbart etterpå. Hun hadde ikke trengt å si opp, men hun valgte det. Forståelig nok ettersom rådmannen er avhengig av tillit fra de som står bak ansettelsen, altså kommunestyret.

Hadde hun ikke sagt opp, hadde det neppe kommet en rådmannssak i kommunestyret. Det er min påstand, men det er kun en påstand som det er vanskelig å bevise.