tirsdag 8. desember 2009

Flaut!

Kommunestyrerepresentantene synger Pengegalloppen i kommunestyret. Jeg rødmer og er flau på vegne av politikerne i Nordkapp.

Sangen går på radio i skrivende øyeblikk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Og hvorfor skulle det være flaut...? Kan du teksten så du vet hva den handler om..??

Solvik sa...

Pengegalloppen er en kjent sang, men kommunestyret i Nordkapp har ikke gjort seg fortjent til teksten.

Det er flaut fordi Nordkapp kommune fortsatt bruker altfor mye penger, eller har en organisasjon som er dimensjonert for et innbyggertall som er betydelig større enn 3 200 innbyggere.

Kommunestyrerepresentantene har ingen grunn til å feire seg selv med sang i kommunestyret. Foran årets budsjettvedtak var det omtrent ingen debatt om budsjettet for 2010. Kommunestyret fremstår som en sosialdemokratisk grå masse som fortsetter med en økonomisk politikk som ikke er vellykket.

Anonym sa...

Det er fullt mulig kommunestyret ikke har gjort seg fortjent til sangen, og ja...pengegaloppen er en kjent sang, men les nå bare teksten så ser du at det ikke er mye å juble for. I siste vers ender det med prest og med klokker og granbar og blommer og bord og firtoms spik... og det kan da jammen ikke være mye å rope hurra for....

Jeg for min del kan ikke se at dette er en feiring av noe som helst, det må i tilfelle være sin egen begravelse....om det skulle være noe å feire...

Men vi har da vel alle hørt om gravøl, og etter sigende kunne det gå riktig så lystig for seg...