tirsdag 1. desember 2009

En JA-kommune

En rekke aktører prøver å hindre at et nytt hotell blir etablert i Skipsfjorden. Til og med Nordkapp pensjonistforening har engasjert seg i saken, av en eller annen merkelig grunn.

Jeg må minne om avtalen som Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet og Høyre inngikk etter valget. Avtalen var dårlig på mange måter, men punktet om å bli en JA-kommune var godt. Avtalen gjelder ikke lengre, men å være en JA-kommune koster ikke penger. Tvert imot gir det arbeidsplasser og verdiskapning. Jeg håper politikerne tenker på dette punktet når området skal reguleres.

At en privat aktører ødelegger et friluftsområde, er en påstand jeg ikke kjøper.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å være en JA-kommune behøver ikke å bety at man skal si JA til ALT! I dette tilfellet bør man si NEI. Området man ønsker å bygge hotel i er et populært friluftsområde som det har skjedd mye positivt i de siste årene, bl.a. gjennom barnas turlag. Det sier seg selv at dette vil bli forringet om man skal være nødt til å "skreve" over et hotel for å komme seg inn i skipsfjorden.

Anonym sa...

nordkapp har ikke råd til å være en nei kommune.med dialog ang,hotellet som skal bygges i skipsfjorden der visse hensyn ivaretaes må jo dette gå an å gjennomføre.her er potensiale til at tur elskere og hotellbyggere kan være til stede,det er plass nokk.. mvh jarl ove pettersen nk høyre.