onsdag 5. mai 2010

FrP og eiendomsskatt

Fremskrittspartiet har garantert at partiet ikke skal støtte eiendomsskatt i by- og kommunestyrene.

I kommunevalgkampen hadde Fremskrittspartiet radioreklamer i store deler av landet. I spottene garanterte partileder Siv Jensen at Fremskrittspartiet ville gå imot eiendomsskatt i by- og kommunestyrene.

nettsiden
”25 grunner til å stemme til å stemme FrP”, står det i punkt 16: Forby eiendomsskatt. Den er usosial og urimelig. Likevel er det FrP-lag som har stemt for denne skatten.

Sist ut er Bamle Fremskrittsparti der kommunestyrerepresentantene, ifølge NRK, står fritt til å stemme for eiendomsskatt. Skattemotstanden i FrP gjelder tydeligvis bare i valgkamper og festtaler. Når FrP om ett år gjennomfører kampanjer mot eiendomsskatt, vil troverdigheten være minimal. I FrP er det sentrale tillitsmenn som har støttet eiendomsskatt i inneværende periode.

I Nordkapp har Renate & co i denne perioden støttet forslag om økt eiendomsskatt.

2 kommentarer:

Stein sa...

Du ser jo at det bare er løgn og fanterier som kommer fra politikere, uansett hvilket parti de tilhører.

Og du som de siste årene tilsynelatende er høyremann, bør jo ta kontakt med landsmøtet og be dem droppe diskusjonen av DLD og bare si nei med en gang :)

Solvik sa...

Stein, er nok ikke så lett å bare ”ta kontakt med landsmøtet”. Jeg følger diskusjonen og har kontakt med noen få av delegatene. Det blir en spennende dag i morgen.

Resolusjonskomiteen har lagt frem et forslag, men det er forslag med masse god tekst som få er uenige i. Forslaget har ikke et klart ja eller nei.